Witam!!
Mam pytanko:
Niedawno kupiłem kimono w firmie MATURO. Z kimonka jestem b. zadowolony, ale chciałbym odpróć naszywki maturo, które znajdują się na pasie, spodniach i bluzie i w to miejsce naszyć naszywki kyokushin. I tu mam problem: nie wiem, gdzie mogę dostać takie naszywki!!! Będę wdzięczny za informację, gdzie mogę dostać takowe naszywki, na terenie woj. śląskiego.

emblemat kyokushin
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Organizacje w różnych stylach (nasze podwórko) Organizacje w różnych stylach (nasze podwórko)- Ponad rok temu 
- 
			 Soke Takayuki Kubota w Polsce Soke Takayuki Kubota w Polsce- Ponad rok temu 
- 
			 Karate jest jedno ? Karate jest jedno ?- Ponad rok temu 
- 
			 Karate Kykushin Sławno ;] Karate Kykushin Sławno ;]- Ponad rok temu 
- 
			 słyszeliście o czymś takim jak universal karate?? słyszeliście o czymś takim jak universal karate??- Ponad rok temu 
- 
			 Przemyslenia po obejrzeniu "Fighting Black Kings" Przemyslenia po obejrzeniu "Fighting Black Kings"- Ponad rok temu 
- 
			 Czym rózni się Karate Mishima od Karate??? Czym rózni się Karate Mishima od Karate???- Ponad rok temu 
- 
			 Międzynarodowe Mistrzostwa Polski Karate Kontaktowego Międzynarodowe Mistrzostwa Polski Karate Kontaktowego- Ponad rok temu 
- 
			 FSKA FSKA- Ponad rok temu 
- 
			 Enshin karate - Kancho Joko Ninomiya Enshin karate - Kancho Joko Ninomiya- Ponad rok temu