potrojne nunchaku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem jak sie fachowo nazywa
z japonskiego: san-setsu-kon nunchaku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
no co Ty ?ludzie to jest bron z kung fu, bron prosta wywodzi sie od zwyklego cepa ma 3 kijki okolo 60-70 cm i 2 lancuszki ok 7 cm i to wszystko tworzy takie potrojne nunchaku czy potrojny cep.............
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
thx MacLeod za linki, zwirek o co ci chodzi? jak masz jakies bzdury zrozumiale tylko dla siebie pisac to daruj sobie...
Słuchaj... to że mamy w CLF taką broń to jedna sprawa... ale czy są gdzieś filmiki o tym jak się tym "bawić" to już inna sprawa
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się, że zostałes juz zrozumiany w pierwszym swoim poście, a że nikt nie kwapi się z proponowaniem Ci nauki z sieci :wink:thx MacLeod za linki, zwirek o co ci chodzi? jak masz jakies bzdury zrozumiale tylko dla siebie pisac to daruj sobie...
Pozdrawiam i życzę owocnych treningów
Napisano Ponad rok temu
hehe mi chodzilo o jakąs definicje albo o blizsze przyblizenie bo nie mam pojecia o tej broniSłuchaj... to że mamy w CLF taką broń to jedna sprawa... ale czy są gdzieś filmiki o tym jak się tym "bawić" to już inna sprawa
zwirek ja nie mam zamiaru uczyc sie z netu czy z ksiozki bo to lepiej jakbym wogole nie cwiczyl... wiem o tym chodzilo mi tylko p to zebyscie podeslali jakies linki doartykulow o tej broni. Po za tym ja nic o niej nie wiem, nie mam pojecia jak sie udeza robi bloki i po prostu mnie to ciekawi. WIem ze najgorsze co moze byc to uczyc sie samemu, ale ja chce tylko informacjeWydaje mi się, że zostałes juz zrozumiany w pierwszym swoim poście, a że nikt nie kwapi się z proponowaniem Ci nauki z sieci
Pozdrawiam i życzę owocnych treningów
Napisano Ponad rok temu
ludzie to jest bron z kung fu, bron prosta wywodzi sie od zwyklego cepa ma 3 kijki okolo 60-70 cm i 2 lancuszki ok 7 cm i to wszystko tworzy takie potrojne nunchaku czy potrojny cep.............
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak serio...Jak tak bradzo musisz gdzieś jeszcze pooglądać to może spróbuj jakiś pokaz mnichów z shaolin załatwić, tam z reguły zawsze ktoś tym troche "pomacha".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KUNG-FU/WUSHU - zajęcia, seminaria, obozy, zawody
- Ponad rok temu
-
obrona przeciw nożowi
- Ponad rok temu
-