Cwiczenia w domu- czy mozna?
Napisano Ponad rok temu
czy moge cwiczyc na zmiane, tzn. jednego dnia cwiczenia wylacznie na brzuch, nastepnego wylacznie rece i nogi (chodzi o to, by przez 1 dzien nie cwiczyc danych miesni, by zregenerowaly sie)?
Do tego wszystkiego dochodzi plywanie 2x w tygodniu po 1-2 km bez przerwy (na zmiane zabka/kraul(jedna dl. zabka, jedna kraulem)), i moze uda mi sie zmusic do biegania, ja wiem, ze 2x w tygodniu po 20 minut. Oraz dochodzi do tego lekcja WFu, na ktorej jest glownie bieganie.
W zimie dochodzi rowniez co sobote jazda na nartach, w lecie jazda na rowerze (moze i nawet na jesieni uda mi sie usystematyzowac wyjazdy na rower).
Czy to jest jakas dobra konfiguracja na spalenie malej ilosci tluszczu z brzucha, aczkolwiek zaslaniajacej miesnie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tym bieganiem to nic pewnego, znajac moj zapal, ale plywanie jak najbardziej i cala reszta.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taka moja rada. A poza tym... najlepszy trening na ręce, brzuch i wszystkie mięśnie to sztuki walki. Dwa, trzy razy w tygodniu po 1-2 godziny i wszystko. Gorąco polecam.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Taka moja rada. A poza tym... najlepszy trening na ręce, brzuch i wszystkie mięśnie to sztuki walki. Dwa, trzy razy w tygodniu po 1-2 godziny i wszystko. Gorąco polecam.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
biceps-problem....
- Ponad rok temu
-
tai chi i nie tylko w Czestochowie?
- Ponad rok temu
-
Środki antykoncepcyjne - szkodzą zdrowiu czy nie?
- Ponad rok temu
-
co i jak??
- Ponad rok temu
-
co na siłowni
- Ponad rok temu
-
Lekarz sportwy w Katowicach
- Ponad rok temu
-
torebka stawowa