walka w kung-fu jak wyglada
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli tak, to szkoda na to czasu.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
greenbelt a ty nie miales na karate chodzic? :wink: to gdzie chodzisz na kung fu?
Ty sie lubisz czepiac karate to Ja juz od lat ilus tam cwicze/cwiczylem, kurs instruktora rekreacji z spec karate to skonczylem w 1993, teraz chcialem sie poruszac po innych klubach/ stylach, a walka sanda Mnie zainteresowala, bo do tej pory to knock-down, szukam czegos z czyms byloby sie przyjemnie zestarzec, coraz wiecej mlodych 20-latkow na treningi przychodzi, a stara gwardia po 30-stce bawi dzieci, wiec KK w Kraku to tylko oklep pod zawody i ustawki po meczach ligowych, w szatni sie slyszy jak to na dyskotece ktos komus przywalil, wiec odsuwam sie od KK, a chcialbym pojsc i pouczyc sie czegos nowego i tu kung-fu jeszcze kiedy walczyc sie mi chce, a na starosc tai-chi, taka emeryturka w MA mi sie marzy
Napisano Ponad rok temu
ale i tak nie wiemy na ktore kung fu sie zapisales. W Krakowie jest kilka szkol , chyba podawalem Ci jakies adresy, poza tym mozna chodzic na Sanda. jak potrzebujesz informacji w tej sprawie to pisz. pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
:wink:
ale i tak nie wiemy na ktore kung fu sie zapisales. W Krakowie jest kilka szkol , chyba podawalem Ci jakies adresy, poza tym mozna chodzic na Sanda. jak potrzebujesz informacji w tej sprawie to pisz. pozdrawiam
napisz o tym sanda, chyba ci chodzi o tych z muy tai na rondzie matecznym, a moze sa jeszcze inni,
szkola no coz nie powiem ;-)
nie chce robic zlej czy dobrej reklamy, powiem tylko ze sifu mnie przekonuje do siebie, a szkola to nie wazne, pochodze dluzej to wtedy jak uksztaltuje sobie pelna opinie o tym co sie wyprawia w dojo
Napisano Ponad rok temu
chętnie bym się dowiedział co robią w Krakowie w sekcjach kung fu, zwłaszcza jeśli chodzi o walke ... tak przez sentyment (badź co bądź troche ćwiczyłem sande :wink: ).
a "sifu" tytułuje się w Kraku niewiele osób, więc trochę i tak powiedziałeś :wink:
Napisano Ponad rok temu
- sanda. instr. K.Kesek
nie cwiczylem tam wiec nie wiem jak sa prowadzone treningi
cos dziwne mi sie wydaje zeby w kung fu nie uzywano nog. a moze to co widziales to byly jakies sparingi zadaniowe bo napewno nie wolna walka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przypominam tekst sprzed kilkudziesięciu lat.
Pozdrawiam
MW
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
milego dnia
Napisano Ponad rok temu
Wiecej pokory.......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To moze powiesz nam w czym ma racje??? :roll:LiMuBai ma racje
Napisano Ponad rok temu
Ej co wy wogóle tu piszecie.Przestańcie 8O "Ćwiczyłem sande" -to żałosne. Tak się wogóle nie pisze tylko San Da.Zresztą to jest nieodłączny element każdego stylu gong fu. Wogóle marny temat. Miłego dnia :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
jaaasnee :?
żałosne to jest przypierdalanie się do pisowni
nieodłączny element ??? nie rozśmieszaj mnie i jeszcze każdego gong fu... a kojarzysz coś takiego jak san da jako formuła sportowa ?
Napisano Ponad rok temu
LiMuBai ma racje i wcale to nie zabrzmialo jak pretensje a wy sie juz czepiacie slowa "w ogole" albo tonu wypowiedzi bo nie macie czego.
Ej co wy wogóle tu piszecie.Przestańcie "Ćwiczyłem sande" -to żałosne. Tak się wogóle nie pisze tylko San Da
my się mozemy nie czepiać,ale w takim raize niech on też się nie czepia..........
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KUNG-FU/WUSHU - zajęcia, seminaria, obozy, zawody
- Ponad rok temu
-
Yiquan, a skuteczna walka
- Ponad rok temu
-
pokazy WingTsun - zaproszenie
- Ponad rok temu