Odpowiedni wzrost i masa
Napisano Ponad rok temu
Więc przerzucił się na kickboxing i trenuje już parę dobrych lat.
Dla tego się tak zdziwiłem, gdyż osoba o takich warunkach fizycznych nie jest zbytnio skoczna, to się w taekwondo chyba liczy.
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie, skoczny to ten człowiek nie jest. Za to przypieprzyć konkretnie nadal potrafi
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
No cóż, nadal gdzieniegdzie pokutuje przekonanie, że w taekwondo to nic, tylko skoki...
Gizmo
moze nie tylko wyskoki, ale ma prawo pokutowac takie przekonanie jak na zawodach za uderzenie z wyskoku dostaje sie wyzsze noty niz za uderzenie z ziemi(czego nie moge pojac - u mnie w klubie jest(byl) kladziony duzy nacisk na rece i jak ktos skakal to szla garda i odbijanie nerek hakiem(prawdziwym technicznym hakiem, nie wiesniackim cepem z boku))
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wzrost i masa na pewno nie, co innego ich brak - szczegolnie tego pierwszego :wink: zreszta trenowac zawsze mozna, inna sprawa jak sie mysli o karierze zawodnikaA wzrost i masa z pewnoscia nie przeszkadza w treningach TKD.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O 8O 8Onie dał rady van damm bo przez to rozciągnięcie miał za słabe techniki, oczywiście chodzi o siłę uderzenia!
a Jarek Suska? albo lepiej -a Mirko Cro Cop...? poproś żeby Cię kopnął i zobaczysz jak słabo, co ja pier... już nic nie zobaczysz (a szpagaty Mirko macha w powietrzu jak mu się nudzi)
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mistrzostwa Wawy ITF
- Ponad rok temu
-
Lewa noga \:
- Ponad rok temu
-
Rozciaganie
- Ponad rok temu
-
pytanie o GTF
- Ponad rok temu
-
Taekwondo na Politechnice Gdanskiej (samoobrona)
- Ponad rok temu
-
Poszukiwany trener!!! w Krakowie
- Ponad rok temu
-
czy przeszlosc kickboxerska pomaga w treningu tkd?
- Ponad rok temu
-
Noga
- Ponad rok temu
-
co autor mial na mysli- interpretacja.
- Ponad rok temu
-
Mam Pytanie
- Ponad rok temu