Bieganie w duecie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli Twoj kompan jest znaczaca slabszy, to najwyrazniej bedziesz musial dostosowac sie do niego. Mozesz ew zrobic dluzszy dystans po tym jak on wysiadzie
Problem z tym że ma słabszą kondycję i po 10-15 minutach wysiada ze zmęczenia i wraca spacerkiem do domu. Zaczęłem mu mówić aby spróbował sam, ale upiera sie że daje rade i będzie ze mną biegał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam problem...
To moze walkmen na uszach bylby jakims rozwiazaniem ???
Napisano Ponad rok temu
W zamierzchłych czasach biegałam z lekkoatletą - specjalizacja krótkie dystanse. Nie było mowy o wspólnym bieganiu. Po prostu w tym samym czasie używaliśmy tej samej bieżni. Potem miałam okazję sprawdzić to rozwiązanie w sytuacji odwrotnej. To ja byłam tą lepszą (przynajmniej w porównaniu z osobą, którą zaprosiłam do biegania).
Polecam bieżnię!
Napisano Ponad rok temu
2. Jak biegam z kumplem (nie tym od papierosów :wink: ) mającym znaczną przewagę fizyczną nade mną to on biegnie trzymając kij w rękach tak jakby przeprawiał się przez wodę z karabinem wyglada to absurdalnie ale zdaje egzamin, gdy łapię oddech gość odpoczywa pompując no i tymi sposobami szanse się wyrównują
Napisano Ponad rok temu
może ustalcie jakąś okrężna trasę, tak, że będziecie się widzieli (bieżnia lub dookoła jkaiegoś jeziorka...) i w pewnym sensie wciąż bedziecie biegli razem ale osobno hehe.
Napisano Ponad rok temu
lub dookoła jkaiegoś jeziorka...
Oby to jeziorko nie bylo zbyt duze, bo ja do niedawna moglbym biegac do okola jeziorka, ale wyszlo by to jakies 25 km
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czerwona herbata - opinia
- Ponad rok temu
-
Rzucenie palenia
- Ponad rok temu
-
Staw skokowy po zwichnięciu