Długie ręce :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
podaj gg jakbys mogl
Napisano Ponad rok temu
A co do długich rąk, to już służe pomocą (mowa ofkors o moim sporcie).
Mam takiego typa, który zawsze mnie leje, konkretnie "hamuje" moje poczynania prawym prostym, tak aktakuje jak i kontratakuje, broni się nawet w ten sposób. I wiesz na co wpadłem? Na szybki zejscie na nogach a dół i łacznie z wyprostem kolan wyjście z ciosem na podbródek (postaraj się w czasie zmniejszyc odległosc zeby Ci nie zwiał). Nawet jeśli bedzie aż tak szybki i pomysłowy, ze bedzie chciał Cie scentrować drugą ręką (nie ta, którą zadał cios, po którym Ty zrobiłeś unik) to albo nie trafi, albo trafi w czoło, a Twój cios i tak czy siak dojdzie i jak dobrze pójdzie będzie KO. W czoło jak zapewne wiesz nie boli...nawet nie oszołamia....echchch gdybyam ja miał "czoło" pod zebrami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
brat mnie uczy podstaw, (...) chwytów(...)
Hmmm, w boksie, MT a takze kicku nie ma zadnych chwytwów
A zresztą:
LEJ TAM WSZYSTKICH!!!
Napisano Ponad rok temu
klincz=chwyt ?
Napisałem niedawno że forum jest od zadawania pytań bo gdyby paru brytyjskich lekarzy nie zapytał "co to za grzyb ?" to nie mieliśbyśmy penicyliny. Jest jednak tez coś takiego jak głupie pytanie czyli takie na które pytający moze sam sobie odpowiedzieć Jest tez coś takiego jak słownik angielsko polski a tam mamy: clinch : zaczep i czasowniki od niego pochodzacy - cling czyli trzymac sie kurczowo, chwytac sie, czepiac sie (czegos) Chwyt o jaki Ci chodzi (w sensie walki na chwyty) to grapple stąd slowo grappling
Napisano Ponad rok temu
lepiej Ci ?
jesli tak to good ze potrafisz sie tak latwo zadowolic.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jak Ty ale ja się sam nie zadowalam i wcale nie jest mnie latwo zadowolić Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Saleta a K1
- Ponad rok temu
-
Thai Boxing w Dąbrowie Górniczej
- Ponad rok temu
-
tanie tarcze
- Ponad rok temu
-
rękawice dla początkującego
- Ponad rok temu
-
ONG BAK - orzegiecie, czy rzeczywistosc ?
- Ponad rok temu
-
Sekcja MT Szczecin
- Ponad rok temu
-
World Championships Muay Thai Festival Against Drugs
- Ponad rok temu
-
AUKCJA DLA KUBY TOKARZA
- Ponad rok temu
-
zacznę treningi - jakieś wskazówki?