wytrzymały brzuch
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do kaloryferka: nie musi być w ogóle kaloryferka, ważne żeby mięśnie potrafiły się napiąć dostateczne by ciebie chronić, amortyzować udeżenie i siebie nie uszkodzić
Napisano Ponad rok temu
mozna jeszcze inaczej: stoisz i partner poprostu urzerza Cie w miesieńprosty a brzucha a Ty napinasz miesnie i wypuszczasz powietrze...
rozumiem że uderzasz pięścią bo kumpel mi mówił że na jakimś treningu walili kijem i pewnie to jest możliwe ale po jakimś czasie utwardzania - no nie
a oprócz tego macie chłopaki jakieś specjalne ćwiczenia które mogą dodatkowo wzmocnić mięśnie przed ich okładaniem
Napisano Ponad rok temu
ale przede wszystkim to o co ci chodzi?
jak dostajesz to co, czujesz bol w brzuchu, czy bol miesni, czy jak ktos cie trafi w przepone to cie zatyka?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba akurat walenie kijem to najmniej w brzuch boli ...walenie kijem to sztuka dla sztuki i ani to potrzebe ani zdrowe pozdro 600
Napisano Ponad rok temu
Z tym ze z ubijaniem nie nalezy przesadzac bo nawet jak masz mocne miesnie to wstrzasy ida na...
:? no właśnie tzn. powinny być chyba jednodniowe przerwy w obijaniu czyli czas na regeneracje ? a macie chłopaki jakieś doświadczenia na sobie w tym temacie? tzn. po jakim czasie uzyskaliście pożądną wytrzymałość brzucha?
Napisano Ponad rok temu
nie wiem bo nikt mnie nigdy kijem nie lałChyba akurat walenie kijem to najmniej w brzuch boli ...walenie kijem to sztuka dla sztuki i ani to potrzebe ani zdrowe pozdro 600
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przeżucanie się wagowe w boksie...
- Ponad rok temu
-
Problem z saltem w przód
- Ponad rok temu
-
Guma do zucia