Przeżucanie się wagowe w boksie...
Napisano Ponad rok temu
Takie zagadnienie, co chwial słuchać, ze ktos "przeżucił" sie do "innej kategorii wagowej", przeważnie mówi sie to w kontekstach cieższych
kategorii.
I ja mianaowicie nie rozumiem w jaki sposób oni to robią?
No, bo o.k, powieskzenie masy miesniowej, przytycie dobra, dobra, ale jak to sie robi dzieki naturze? Taki świetny bokser jak Krzysiek Ptaszek (Chris Byrd) występował niegdyś (jako zawodowiec) w kategorii blisko o 17 kg. lżejszej ( 8O ) . Zaraz ktos krzyknie "sterydy"....to nie Polska, tam taki numer by nieprzeszedł.
Jak nabrać mieśnie, ubity tłuszcz, aby grzać w cieższych wagach???
P.S
Pytam nie bezkozer, gdyz startuje w półcieżkiej, ale ma szybkosć cieżkiej, z tym sie nic nie da zrobic, za wolny jestem, wiec musze przytyć jakieś 8-10 kg. (mieśni i tłuszczu) i byc cieżkiej, gdzie nie bede miał problemów szybkosciowych.
Z góry dziekuje i serdecznie pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Zaraz ktos krzyknie "sterydy"....to nie Polska, tam taki numer by nieprzeszedł.
khy khy a ja ci mowie, ze jednak by przeszlo Wszedzie przejdzie, chyba ze ktos jedzie na tym co polacy (ruskie mety, swinska deca i inne wynalazki). Teraz jest tyle sterydow znikajacych z organizmu praktycznie na dniach po wzieciu, ze jest to nie do sprawdzenia zazwyczaj bez specjalistycznych badan, ktore nie sa czescia badan antydopingowych. Przyklad ? Popatrz co sie dzialo na w atenach.
A tak pozatym suplementy robia cuda, sa coraz bardziej skuteczne i jest ich coraz wiecej. O ile nie przybral 17 kilo w miecha tylko na przestrzeniu kilku czy tez roku to ja sie bym nie dziwil racej.
Jak chcesz przybrac masy to najlepiej spytaj naszego budowego sprzedawce supli. Powinien ci doradzic cos (a raczej cosie) po czym "troche" urosniesz.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Dzieki, czekam na inne opienie.Zaraz ktos krzyknie "sterydy"....to nie Polska, tam taki numer by nieprzeszedł.
khy khy a ja ci mowie, ze jednak by przeszlo Wszedzie przejdzie, chyba ze ktos jedzie na tym co polacy (ruskie mety, swinska deca i inne wynalazki). Teraz jest tyle sterydow znikajacych z organizmu praktycznie na dniach po wzieciu, ze jest to nie do sprawdzenia zazwyczaj bez specjalistycznych badan, ktore nie sa czescia badan antydopingowych. Przyklad ? Popatrz co sie dzialo na w atenach.
A tak pozatym suplementy robia cuda, sa coraz bardziej skuteczne i jest ich coraz wiecej. O ile nie przybral 17 kilo w miecha tylko na przestrzeniu kilku czy tez roku to ja sie bym nie dziwil racej.
Jak chcesz przybrac masy to najlepiej spytaj naszego budowego sprzedawce supli. Powinien ci doradzic cos (a raczej cosie) po czym "troche" urosniesz.
Pozdrawiam.
A kto jest tym forumowym specem? :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ze swojej strony moge ci polecic kreatyne (najlepiej z dopiskiem creapure jest ona lepiej przyswajalna) jezeli wczesniej nie suplowales sie kreatyna to powinienes ladnie skoczyc z masa.
Aha same suple nic nie dadza jezeli bedziesz niedozywiony. Wiec lap sie tez za diete masowa bo bez tego tylko kase zmarnujesz na suple. Jezeli nie bedizesz w stanie zapewnic sobie odpowiedniej diety(braki w bialku itp) mozesz wspomagac sie gainerem czy inna odzywka bialkowa (tylko wtedy, inaczej obrosniesz tluszczem).
A jezeli chodzi o inne suple to juz neich sie wypowie POWER-ZONE.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
... mozesz wspomagac sie gainerem czy inna odzywka bialkowa ...
ale gejner i bialkowa to co innego w/g moich wiadomosci gainer ma w sobie minimum 60% ww a bialkowa jak sama nazwa mowi to prawie samo bialko...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Problem z saltem w przód
- Ponad rok temu
-
Guma do zucia
- Ponad rok temu
-