Juz ktos chyba o tym pisal
Ciekawe, czy ktos juz Gamera udoskonalil/spierdolil...?
Jeszcze swojego jeszcze nie spierdolilem, za to lada dzien otrzyma ladne okladziny z micarty lub rosewood...
Mam nadzieje ze w weekend sie za to zabiore.
Napisano Ponad rok temu
Juz ktos chyba o tym pisal
Ciekawe, czy ktos juz Gamera udoskonalil/spierdolil...?
Napisano Ponad rok temu
...a po weekendzie wrzucisz fotki?Jeszcze swojego jeszcze nie spierdolilem, za to lada dzien otrzyma ladne okladziny z micarty lub rosewood...
Mam nadzieje ze w weekend sie za to zabiore.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hej, ale jestem dziś rozgadany...
Ja mam małe dłonie (jak całą resztę ) i mi w Gamerze nie przeszkadzały cieknie okładziny, ale to, że trzpień wychodzi trochę ponad nie - on mnie najbardziej uwierał. To na pewno nie jest nóż do długiej i ciężkiej pracy, raczej miejska alternatywa folderów (tańsza w dodatku). Ja poprawiłem go najprościej jak można. Kupiłem w sportowym czarną owijkę do rękojeści rakiety tenisowej i owinąłem chwyt Gamera. Teraz leży jak ulał, aż się chce brać go do ręki Tka owijka z czasem się zetrze, poza tym wygląda niezbyt estetycznie, ale wygoda wyraźnie lepsza. Zawsze można okładziny wymienić na inne albo na oplot striderowski...
Napisano Ponad rok temu
Kupiłem w sportowym czarną owijkę do rękojeści rakiety tenisowej i owinąłem chwyt Gamera. Teraz leży jak ulał, aż się chce brać go do ręki Tka owijka z czasem się zetrze, poza tym wygląda niezbyt estetycznie, ale wygoda wyraźnie lepsza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu