Peace keeper II. Czy warto?
Napisano Ponad rok temu
Ale ten kształt... Chodzi za mną i nie daje mi spokoju.
Guest_budo_Gacor_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS
kupic......
Napisano Ponad rok temu
po chuj Ci on.................
spaliles !!! miales napisac zgodnie ze scenariuszem: "kupic................"
Napisano Ponad rok temu
[to takie ludowe powiedzonko]
A mi ten nóż też bardzo się podoba, chociaż nie widzę dla niego żadnego zastosowania
MMW
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zastosowanie jest dla niego jedno jedyne....
No właśnie, ale problem w tym, że rzadko zabijam ludzi, a w zasadzie to wcale :-) Dlatego tylko wrażenia estetyczne, w tym słabość do sztyletów, powodują chęć posiadania. Ale rozsądek mówi o nożu z lepszej stali i niebojowym kształcie ostrza... Czas pokaże, co zwycięży :-)
MMW
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Druga sprawa, jak sie ma grubosc okladzin do ewentualnej "taktycznosci", chyba, ze Ci o grubosc rekojesci w ogole chodzi...
Pomijam zreszta fakt, ze nikt, nawet BM nie twierdzi, ze mialby to byc noz "taktyczny".
"The 10510 is a very thin, utility fixed blade design for a multitude of uses."
To ze strony BM.
Po prostu plaski kawalek stali, ktory nie zajmuje duzo miejsca i jest pod reka, jak cos trzeba przeciac, czy przebic. Nikt nie mowi, ze musza to byc od razu koniecznie drzwi od lodowki (pozdrowienia dla ekipy )
Napisano Ponad rok temu
Are you tired of looking at those expensive, double edged knives that are so dull out of the box that they won't cut butter? Or that well known American model that's so brittle it can break if dropped in the sink? Well there is an alternative. The Peace Keepers Cold Steel's double edged knives that perform like nothing you've seen before.
Napisano Ponad rok temu
Zero taktycznosci, ale na miejski EDC-rewelacja. Okladziny wydawaly mi sie cienkie (a mam dlonie sredniej wielkosci), ale tak naprawde nie przeszkadza to w uzytkowaniu noza. A przy okazji Gamer to bardzo wdzieczny noz do tuningu-wlasnie przez latwosc demontazu fabrycznych okladzin.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dopoki Ci sie nie zachce nim rzezbic jakiejs drewnianej kopii Wenus z MiloZero taktycznosci, ale na miejski EDC-rewelacja. Okladziny wydawaly mi sie cienkie (a mam dlonie sredniej wielkosci), ale tak naprawde nie przeszkadza to w uzytkowaniu noza.
Tez mialem dlugi czas obiekcje wlasnie z powodu uchwytu, ale dopoki nie uzywasz go do godzinnego ciecia czegos twardego, to jest OK.
Juz ktos chyba o tym pisalA przy okazji Gamer to bardzo wdzieczny noz do tuningu-wlasnie przez latwosc demontazu fabrycznych okladzin.
Ciekawe, czy ktos juz Gamera udoskonalil/spierdolil...?
Napisano Ponad rok temu
aż go obmacałem - leży idealnie i wcale te okładziny nie przeszkadzają, a nawet dość ciekawie bo płaski jest i łatwiej go niepostrzeżenie nosić
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
darkopsknives?
- Ponad rok temu
-
Rdza powierzchowna?
- Ponad rok temu
-
Trudny wybór... :-/
- Ponad rok temu
-
CRKT M21 - Benchmade 10300 Monochrome
- Ponad rok temu
-
Kydex - a jedak może tępić krawędź...
- Ponad rok temu
-
M.Nieto Toledo MN2524 - opinie
- Ponad rok temu
-
Co mam odpowiedzieć ?
- Ponad rok temu
-
Mega foldery od CS
- Ponad rok temu
-
Kukri machete by Cold Steel - fotorecenzja.
- Ponad rok temu
-
Surefire - statystyka
- Ponad rok temu