jak najlepiej sie bic z "koniem"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Wiedze zaczerpnalem z wlasnych doswiadczen...Trudno mi znalesc kolesi w mojej wadze do sparingow...koksy sie boja to musze sparowac z kumplami lzejszymi.
Napisz jak Ci poszlo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widziałem takie walki w k1- lzejszy kopie loła a wiekszy mu strzała i gleba. Pewien trener boksu kiedys opowiadał ze w czasie gdy ktos kopie go lołem on jest w stanie zadac 4 uderzenia rekoma...
Stary opowiedz to Ray'owi Mercerowi ktory zostal zbity(jakos calkiem niedawno w k1) jak pies przy pomocy lowkicków.
Napisano Ponad rok temu
W którymś poscie napisaleś, że ważysz 105kg więc jak jest 30kg cięższy i waży 135kg to naprawne musi być wielki 8Ojest o głowe wyzszy ode mnie i 30 kg cięzszy
Napisano Ponad rok temu
widziałem takie walki w k1- lzejszy kopie loła a wiekszy mu strzała i gleba. Pewien trener boksu kiedys opowiadał ze w czasie gdy ktos kopie go lołem on jest w stanie zadac 4 uderzenia rekoma...
jeżeli kopniesz prawidłowo w udo przeciwniki to on nie będzie miał szans jednego ciosu ci na twarz szczelić , no a jeżeli miałeś na myśli lowkicki takie że nawet przeciwnika nie zachwieje to już inna sprawa , spróbuj uderzyć kogoś lowkickiem w noge wystawną ale ze skręceniem biodra

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
napisz to jeszcze 5 razy
JA bym go lepiej nie podpuszcal

Napisano Ponad rok temu
SPAMnapisz to jeszcze 5 razy
JA bym go lepiej nie podpuszcal![]()

Napisano Ponad rok temu

P.S. Mate mam dla ciebie jeszcze kilka takich zabaw np. wbijanie gwozdzi w fiuta

Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Muay Thai w Kawie czy Herbacie :)
- Ponad rok temu
-
MUAYTHAI Bialystok ?
- Ponad rok temu
-
Muay Thai
- Ponad rok temu
-
Sparingi w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Jeszcze jeden taki temat...:evil:
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski w kick-boxingu
- Ponad rok temu
-
czy ktoś zna jakies dobre stronki z opisem technik muay thai
- Ponad rok temu
-
Seminarium Muay Thai
- Ponad rok temu
-
worki
- Ponad rok temu
-
bandaże bokserskie - sposób zakładania ?
- Ponad rok temu