jak najlepiej sie bic z "koniem"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiedze zaczerpnalem z wlasnych doswiadczen...Trudno mi znalesc kolesi w mojej wadze do sparingow...koksy sie boja to musze sparowac z kumplami lzejszymi.
Napisz jak Ci poszlo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widziałem takie walki w k1- lzejszy kopie loła a wiekszy mu strzała i gleba. Pewien trener boksu kiedys opowiadał ze w czasie gdy ktos kopie go lołem on jest w stanie zadac 4 uderzenia rekoma...
Stary opowiedz to Ray'owi Mercerowi ktory zostal zbity(jakos calkiem niedawno w k1) jak pies przy pomocy lowkicków.
Napisano Ponad rok temu
W którymś poscie napisaleś, że ważysz 105kg więc jak jest 30kg cięższy i waży 135kg to naprawne musi być wielki 8Ojest o głowe wyzszy ode mnie i 30 kg cięzszy
Napisano Ponad rok temu
widziałem takie walki w k1- lzejszy kopie loła a wiekszy mu strzała i gleba. Pewien trener boksu kiedys opowiadał ze w czasie gdy ktos kopie go lołem on jest w stanie zadac 4 uderzenia rekoma...
jeżeli kopniesz prawidłowo w udo przeciwniki to on nie będzie miał szans jednego ciosu ci na twarz szczelić , no a jeżeli miałeś na myśli lowkicki takie że nawet przeciwnika nie zachwieje to już inna sprawa , spróbuj uderzyć kogoś lowkickiem w noge wystawną ale ze skręceniem biodra efekt murowany ! pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
napisz to jeszcze 5 razy
JA bym go lepiej nie podpuszcal
Napisano Ponad rok temu
SPAMnapisz to jeszcze 5 razy
JA bym go lepiej nie podpuszcal
Napisano Ponad rok temu
P.S. Mate mam dla ciebie jeszcze kilka takich zabaw np. wbijanie gwozdzi w fiuta kto ich wiecej wytrzyma po wiecej zapraszam na prv
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Muay Thai w Kawie czy Herbacie :)
- Ponad rok temu
-
MUAYTHAI Bialystok ?
- Ponad rok temu
-
Muay Thai
- Ponad rok temu
-
Sparingi w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Jeszcze jeden taki temat...:evil:
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski w kick-boxingu
- Ponad rok temu
-
czy ktoś zna jakies dobre stronki z opisem technik muay thai
- Ponad rok temu
-
Seminarium Muay Thai
- Ponad rok temu
-
worki
- Ponad rok temu
-
bandaże bokserskie - sposób zakładania ?
- Ponad rok temu