Tran Trieu Quan - Seminarium
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To tyle, przykro mi tylko że znajdują się osoby lubiące krytykować innych, zasłaniając tym samym swoje wady i brak wiedzy.
Napisano Ponad rok temu
miło zobaczyć kolejnego taekwondokę o wysokim stopniu mistrzowskim (w tej chwili chyba najwyższym na forum TKD, choć cały czas mam w pamięci Twoje występy jako juniora z 1 danem w barwach WAT na MP Juniorów w Lublinie na początku lat 90.) i dużym doświadczeniu.
Myślę, że nie ma potrzeby aż tak surowo oceniać ludzi, którym seminarium się nie podobało. Każdy szuka na takich spotkaniach czegos innego i nieraz już byłem na takich imprezach, po których połowa wychodzących mówiła "rewelacja", a druga połowa "kaszana". Może niektórzy spodziewali się czegoś innego, akurat Wam mistrz Tran zaprezentował to, czego szukaliście. Dobrze, że takie imprezy się odbywają, dobrze że przyjeżdżają zagraniczni eksperci - im więcej ich będzie, tym więcej ludzi znajdzie na seminariach coś dla siebie.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
trener na treningu dzisiejszym po krotce zrelacjonowal.
podobno ow TTQ to porzadny gosc, ale seminarium bylo do dupy.
praktycznie zero normalnego treningu, tylko jakies wykresy, teorie, srednie i inne takie matematyczno-teoretyczne bzdety.
a ponoc jak juz mieli trening to rozgrzewka byla zabojcza. jak trener pokazywal co miedzy innymi robili (rozcieranie glowy, nastepnie uszu, nosa, twarzy i tak az do palcow i stop), to myslalem ze pekne ze smiechu
coz. pisze tylko tyle ile uslyszalem, zrozumielem i zapamietalem z relacji uczestnika seminarium.
czekam, na kogos opinie kogos kto tam byl
to co wyzej napisalem jest nieporozumieniem. nie chcialem nikogo obrazic ani zdyskredytowac. niestety niektore osoby tak to mogly odebrac.
bardzo mi przykro, ze swoim poprzednim postem narazilem na szwank opinie mojego trenera, pana Andrzeja Undro (IV Dan), ktorego bardzo szanuje i doceniam.
tresc powyzszego postu wynikla z tego, iz kontekst oraz sens wypowiedzi trenera przekroczyly moje mozliwosci percepcyjne. zaowocowalo to z kolei nieprzemyslana, plytka i krzywdzaca wypowiedzia.
mam nadzieje, ze to male sprostowanie pozwoli wyjasnic pewne sprawy ktore wynikly w zwiazku z moim poprzednim postem.
ponadto bardzo przepraszam mojego trenera, uczestnikow seminarium, adeptow Taekwondo w dojang w ktorym cwicze, oraz wszystkie osoby ktore poczuly sie urazone tym co wczesniej napisalem.
Daniel Łukaszewicz, 3 cup
(prosze moderatora, aby usunal moja wypowiedz z "Wto Paź 19, 2004 0:58")
Napisano Ponad rok temu
Może jeszcze paru panów poszłoby Twoim śladem, bo też czasem dają nieźle czadu.
Każdy popełnia błędy, oby skrucha był szczera.
Napisano Ponad rok temu
(rozcieranie glowy, nastepnie uszu, nosa, twarzy i tak az do palcow i stop), to myslalem ze pekne ze smiechu
--------------------
Chcialem zauwazyc ze takie nacieranie zwieksza ukrwienie niedokrwionych naturalnie czesci ciala jak nos i uszy ... nie wiem czy bys sie tak smial jakbys wiedzial ze w ten "smieszny" sposob mozesz uniknac powaznych pekniec chrzastki .... zarowno uszu jak i nosa.
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
nie wyjaśnił mi w ten sposób co Mistrz Tran, moralnego i prawnego aspektu samoobrony oraz prawdziwej celowości wykonywania „Fali” w TKD.
Moze ciekawe byloby uslyszec cos wiecej o stosowaniu "fali" w/g MIstrza Trana. Napisz, na pewno wielu skorzysta.
Napisano Ponad rok temu
nikt inny nie wyjaśnił mi w ten sposób co Mistrz Tran, moralnego i prawnego aspektu samoobrony
Co do moralnego aspektu to nie bede podwazal, ale jezeli chodzi o prawo do samoobrony itp. to skad Mistrz zna sie tak dobrze na polskim prawie??
pozdr.
Brus
Napisano Ponad rok temu
bardzo mi sie podobało motyw ze wsyzyscy robia jakiekolwiek ruchy z TaeKwon-Do az Mistrz da znak zeby pzrestac , fajne ćwiczenie ; )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Full-Contact Ju-Jutsu
- Ponad rok temu
-
Ognisko TKKF Taekwon - Mokotów Warszawa
- Ponad rok temu
-
e-booki
- Ponad rok temu