A zreszta, robcie jak chcecie tylko niech w pamieci Waszej pozostanie ten kto byl pierwszy :wink:

Pancer (pierwszy, nie zawsze kiedy nalezy)

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Julineczek?A zreszta, robcie jak chcecie tylko niech w pamieci Waszej pozostanie ten kto byl pierwszy :wink:

Napisano Ponad rok temu

?
  ?Napisano Ponad rok temu
Na forum pierwszy był Szczepan, jeszcze nim dinozaury wyszły z wodyA to przepraszam.......... 8O
W takim razie kto byl pierwszy na forum aikido

?
Pancer (zalamany)

. Ale Baronecie pamietemy o Twym niezatartym wkładzie w dyskusje na forum i nowatorskich pomysłach, które jak widac się przyjeły. Proponuje aby na twa część owe przypisy, didaskalia czy glossy przy podpisach nazywać Pancerkami dla ucczenia ich prekursora
  . Ale Baronecie pamietemy o Twym niezatartym wkładzie w dyskusje na forum i nowatorskich pomysłach, które jak widac się przyjeły. Proponuje aby na twa część owe przypisy, didaskalia czy glossy przy podpisach nazywać Pancerkami dla ucczenia ich prekursoraNapisano Ponad rok temu
Niniejszym skladam oficjalny protest na powstajacy zwyczaj nasladownia moich :wink: wypowiedzi, mianowicie polegajacy na dodawaniu po swoim nicku w podpisie pewnych zlotych mysli charaktersytycznych dla momentu pisania. Uwazam to za wysoce niestosowne iz taka forma znalazla swoje odzwierciedlenie w szerokiej rzeszy szanownych forumowiczow.
A zreszta, robcie jak chcecie tylko niech w pamieci Waszej pozostanie ten kto byl pierwszy :wink:

Pancer (pierwszy, nie zawsze kiedy nalezy)
Napisano Ponad rok temu
Czemu od razu zalamany, ja przeciez tylko pytalemA to przepraszam.......... 8O (...)
Pancer (zalamany)

Napisano Ponad rok temu
 .
 . Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale o so chodzi?
Słoniak (zastanawiający się, o co tu chodzi)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Ale, że czuć mnie nowością na forum, nie wiedziałem, że pewna forma pisania jest zastrzeżona
  Ale, że czuć mnie nowością na forum, nie wiedziałem, że pewna forma pisania jest zastrzeżona  Walę się w piersi z pokutą na ustach
   Walę się w piersi z pokutą na ustach  
  Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu