Jak Dawkować
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam Zakupiłem VitalMax CREATIN i nie wiem jak ja dawkować kumpel który ćwiczy już lata na siłowi doradził mi żebym brał ja tylko przed treningiem a nie rano i po treningu i do tego mam jeszcze VITALMAX DEXTROZe i mówił żebym brał po treningu co o tym myślicie ?
creatin przed i po treningu
dextroz/a po treningu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Napisz o której mniej więcej wstajesz i o której chodzisz na siłkę?Witam Zakupiłem VitalMax CREATIN i nie wiem jak ja dawkować kumpel który ćwiczy już lata na siłowi doradził mi żebym brał ja tylko przed treningiem a nie rano i po treningu i do tego mam jeszcze VITALMAX DEXTROZe i mówił żebym brał po treningu co o tym myślicie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wstaje ok 7.30 a na trening jadę na 14.00 ... to w Dni Nie treningowe nie brać wogule ?
bierz 2x w nie treningowe rano i po południu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Ja bym dorzucił tez krete rano przed sniadaniem.a mógłbym zastosować takie połączenie Vitalmax Creatin Monohydrate przed Treningiem a Po Treningu VITALMAX CEE Creatin Ethyl Ester w kapsułkach i zaraz po tym VITALMAX DEXTROZA ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Ja bym zrobił tak mono rano,przed treningiem jak pisał Kamyl ester i mono po treningu z dextro,w nietreningowy rano mono i parę godzin później ester.a dobra zastosuje naranie mono i będę je brał rano po przebudzenie i po treningu z dextozą ... a ten Ethtyl odrzucę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bierz 10 gram na dzień i bedzie ok,polecam estra z rana kiedy jest najlepsze wchłanianie na czczo i mono po treningu.ester jest troche stabilniejszy(wiem bo brałem).3-4 g estru z rana i 5 gram mono po treningu,w NT ester z rana,mono po południunie za dużo tego rano a przed treningiem to nie rózni się tak bardzo a jak będę brał tego tak dużo na dzień to wszystko pójdzie do kibla !
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Tak żeby wyszło 5 gram.a Jak mam ester w kaps to ile ich brać rano ?