a Savegnago jest suuuperr, kiedys wykonywal na mnie technike i nawet nie zauwazyl kiedy juz lezalam na macie

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cytat
chodziło ci o egzamin kanetsuki? słyszałem ze dziwne rzeczy sie dzieją na egzaminach.widziałem kiedyś na wideo egzamin pewnego pana na dość wysoki stopień i byłem zszokowamy jego "szybkością", wieść gminna niesie że był pod włpywem alkoholu
Cytat
khem.. przez kilka lat jeżdzilem na wszystkie staże shihamen Savegnago jakie byly w Pl.. pewnie cos tam na mnie kiedys zrobil:)a, mam pytanko do Ciebie , z tego co wiem cwiczysz dość długo.wykonywał na tobie jakies techniki giampetro.S ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cytat
Nie wiem, czym miałbyś mnie urazić? Tym że pytaszbnie chce nikogo obrazić ani nic z tych żeczy tyko mam pytanie coci sie tam podobało???
Napisano Ponad rok temu
budo_Pooh napisał
Łabądku ( jeśli mogę z taką poufałością ) :wink:
budo_Pooh napisał
Wielkie dzięki i juz zaznaczam w mym kalendarzyku :wink:Cytuje za stroną PUA.
Staże z Savegnago Sensei mają się odbyć:
26/27 listopada w Poznaniu, organizowany przez Andrzeja Matusiaka i Grzegorza Koneckiego
13/14 Maj 2005 w Szczecinie, organizator tradycyjny czyli Jacek Wysocki
Więcej szczegółów w tej chwili nie mam... ale jak sie czegos dowiem to dodam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Ellis napisał
Chlopak musi miec tą iskre do kobietu nas w sekcji mozna oblac egzamin na pewno na 4 kyu i na wyzsze stopnie. co do 5 i 6 kyu niewiem...ale wydaje mi sie ze na pewno na 6 kyu kazdy zdaje.
a Savegnago jest suuuperr, kiedys wykonywal na mnie technike i nawet nie zauwazyl kiedy juz lezalam na macie
Napisano Ponad rok temu
budo_arjuna napisał
słyszałem ze Savegnano świetnie sobie radzi pomimo że posiada protezę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_rycerz zioła napisał
po jakims pół roku cwiczen zaczełem cwiczyć równolegle w klubie u słonia na królowej jadwigi.już wtedy wydawało mi się ze 3 godzinne treningi ( a było to z 4-5 lat temu) ( i przy studenckiej zniżce!) w tygodniu (za 80zł miesiecznie!) to lekka przesada i dostałem zgodę na cwiczenie we wtorki i czwartki u słonia.pominę przytaczanie głupich tekstów puszczanych przez senseja
słonia i opisze ostatni mój tam trening:
zaczeło się od leniwego seiza i tekstu "o boże, jak mi się dziś nie chce ćwiczyc", po mokuso kazał poprowadzić rozgrzewkę jakiejś dziewczynie.po rozgrzewce pochłaniającej tak z 1/4 - 1/3 kazdego treningu rozpoczął się trening właściwy - techniki, na którym Słon skupił się na samodzielnym ćwiczeniu i ani raz nie podszedł zeby mnie poprawić.nie widziałem też zeby poprawiał innych.moja decyzja nie była spontaniczna, wkurzenie narastało od długiego już czasu.
Napisano Ponad rok temu
budo_arjuna napisał
co myslisz o atmosferze na stażu?pamiętam ze na treningach z nim była taka dziwna klima. coś w rodzaju : daję wam do ręki śmiercionośną broń.uważajcie i pamiętajcie ze jesteście zajebiści :-)
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu