Komiksy
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - tu mozecie poczytac o tej serii
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (polecam "Kaznodzieje" i "Straznikow" oraz "Sin City")
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ( "100 Naboi"-zajebisty komiks.klimat jak w "X-files" tylko bez obcyhc itd. facet rozdaje walizke z spluwa i 100ma nabojami. W walizce sa tez dowody zbrodni popelnionej na obdarowanym,lub jego rodzinie,znajomych itp. Jesli facet uzyje spluwy,to nic mu sie nie stanie,bo gliny w momencie zbadania kul i spluwy automatycznie daja sobie spokoj z sledztwem. jak sie jednak okazuje histoira ma o wiele glebsza intryge a walizki nie sa dawane tak sobie)
Co powiem,komiks to moj zajob:D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do tego komiksu, to ryzunki sa zajebiste, jednak fabula troszeczke kuleje (ale ogolnie znosna). mam tez serie komiksowa SF wydana w Niemczech (4 numery). calkiem niezle choc rysunki gorsze.
a co do komiksow to polecam Wilqa superbohatera (jedyny komiks jaki teraz regularnie czytuje).
btw, nie wiecie czy w najblizszym czasie ukaze sie (lub ukazal niedawno) jakis Lobo?
Napisano Ponad rok temu
ostatni Lobo,to z ponad 1,5 roku temu byla reedycja Lobo-ostatni czarnian. W najlizszym czasie watpie,czy ktos to znow wyda,bo ten crap sprzedawal sie coraz gorzej.o shit! przegapilem 3ci numer. zapomnialem
co do tego komiksu, to ryzunki sa zajebiste, jednak fabula troszeczke kuleje (ale ogolnie znosna). mam tez serie komiksowa SF wydana w Niemczech (4 numery). calkiem niezle choc rysunki gorsze.
a co do komiksow to polecam Wilqa superbohatera (jedyny komiks jaki teraz regularnie czytuje).
btw, nie wiecie czy w najblizszym czasie ukaze sie (lub ukazal niedawno) jakis Lobo?
cynik- "Lowcy" byli slabszym albumem, ale "Dumni Ameryknaie" znow zaprezentowali godny poziom
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poszukaj sobie tez street fighter 2 w wersji anime. naprawde swietna rzeczWlasnie dostalem te 3 pierwsze czesci ciesze sie jak malpa gwozdziem
Napisano Ponad rok temu
ja polecam tez serial anime sf2Vposzukaj sobie tez street fighter 2 w wersji anime. naprawde swietna rzecz
Napisano Ponad rok temu
Tiaaaaaaaaaaaaaaa, szczególnie scena spod prysznica.
Napisano Ponad rok temu
Tiaaaaaaaaaaaaaaa, szczególnie scena spod prysznica.[/quote]chyba,ze trafi sie na wersje ocenzurowana;)
Sorata-nie odpowiadasz na PW, nie chcesz tych komixow?
Napisano Ponad rok temu
legalnie-na pewno znajdziesz na amazonach itd.A na jakiej stronie można znaleóźć ten film animowany
nieleglnie-no ja tam nie wiem,ale kolega mowil cos w stylu p2p
Napisano Ponad rok temu
a mi sie wlasnie Lowcy podobali chyba najbardziej - do lez sie usmialem podczas ataku Graala na siedzibe de Sade. Z drugiej strony ciezko sobie wyobrazic cos bardziej porytego niz Nowojorscy Gliniarze czy Az Do Konca swiata ("wprawdzie mial jedno oko, ale byl moim przyjacielem"). Co do 100 naboi - na razie mialem okazje przeczytac tylko jeden zeszyt, o chlopaku imieniem Loop - stwierdzam, ze fajnie sie zapowiadacynik- "Lowcy" byli slabszym albumem, ale "Dumni Ameryknaie" znow zaprezentowali godny poziom
ps. sorry za odgrzanie kotleta ale dzisiaj prawie dokonczylem kaznodzieje i musialem wtracic swoje 3gr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie idzie zaprzeczyc. A tak swoja droga: Traffic to swietny wynalazek - jezdze tam co weekend i dzieki temu moge przeczytac Kaznodzieje (do tej pory zaliczylem tam Wolverine Origin, 100naboi: Co ma wisiec nie utonie i prawie calego Kaznodzieje - wlasnie koncze)Ja ostatnio Kaznodzieje czytam, kurde rewelacja, naprawde polecam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sin City chocby zoltego drani aprzeczytalem w godzine jakas stojac obok regalu. Jak skonczylem czytac zamknalem komiks, poszedlem do kasy i kupilem - warto
Napisano Ponad rok temu
Macias - traktuje komiksy dokladnie tak jak cynik. Po prostu nie chce zniszczyc czegos co nie jest moje. A Lobo kupowalem wlasnie dzieki temu ze moglem przeczytacJa przeczytalem w empiku wszystkie komiksy. Jak widze, ze egzemplarz jest dziewiczy to czytajac go nigdy nie otwieram bardziej niz ok 70 stopni i trzymam za grzbiet - odkladam na polke jak nowke.
edit: cynik - tak swoja droga to doszedlem do wniosku ze Twoje i Kap'a wypowiedzi do zludzenia przypominaja wypowiedzi Cass'a z Kaznodziei
edit2: Macias - przymusiles mnie, moim nastepnym zakupem (kiedy bede mial kase)bedzie Preacher
edit3: z tego co udalo mi sie znalezc w necie, dowiedzialem sie, ze powstaje (lub powstal juz) film "Kaznodzieja" - czemu do tej pory nikt o tym na budo nie napisal?!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jerome LeBanner vs Jean Claude Van Damme!!! 03. 2005
- Ponad rok temu
-
Hellboy !7.09.04
- Ponad rok temu
-
LISTA GIER O TEMATYCE SZTUK WALK
- Ponad rok temu