Jak postrzegają was ludzie?
Napisano Ponad rok temu
Jak jesteście postrzeganie przez wasze środowisko?Co koledzy, rodzina i inne osoby sądzą na temat uprawianego przez was sportu?
Ja jeszcze nie jestem tak potężnie rozbudowany aby być mocno zauważalnym, ale nieraz zdarzają się różne teksty
Od rodziny najczęstsze wypowiedzi to "po co ty tak się męczysz?", "znowu wydajesz kasę na te odżywki, które Ci nic nie dają, a po tym i tak wszystko spadnie"
Koledzy najczęściej Ci bardzo chudzi "co ty bierzesz?", "no ja też niedługo zacznę ćwiczyć" itp
Niektóre wypowiedzi mogą dołować, ale są nieraz takie momenty które mogą podbudować na duchu
Zauważyłem, że nastawienie do kulturystyk jest złe.Wielu ludzi myśli, że to tylko sterydy i nie zdają sobie sprawy jaki wysiłek i wyrzeczenia sobie trzeba zadać.
Piszcie o swoich
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
kilkadziesiąt osób co widziało mnie rok temu było zaskoczonych moim obecnym wyglądem
przytyłem kilkanaście kg w ciągu ostatniego roku i się troszeczkę zmieniłem
i podobno na +
z mojej rodziny która często mnie odwiedza wszyscy mówią żebym nie brał tych sterydów a to tylko gainery :Pi tłumacz takim do czego to służy,
są ludzie w moim środowisku którzy tego sportu nie akceptują są również Ci którym się podoba ja akurat trafiam na 70 - 80 % ludzi któzy to popieraja ale nie do przesady czyli że nie mogę już przybrać na wadze i w cm
zobaczymy jak to się potoczy
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Taki luźny temacik, czysto informacyjny
Jak jesteście postrzeganie przez wasze środowisko?Co koledzy, rodzina i inne osoby sądzą na temat uprawianego przez was sportu?
Ja jeszcze nie jestem tak potężnie rozbudowany aby być mocno zauważalnym, ale nieraz zdarzają się różne teksty
Od rodziny najczęstsze wypowiedzi to "po co ty tak się męczysz?", "znowu wydajesz kasę na te odżywki, które Ci nic nie dają, a po tym i tak wszystko spadnie"
Koledzy najczęściej Ci bardzo chudzi "co ty bierzesz?", "no ja też niedługo zacznę ćwiczyć" itp
Niektóre wypowiedzi mogą dołować, ale są nieraz takie momenty które mogą podbudować na duchu
Zauważyłem, że nastawienie do kulturystyk jest złe.Wielu ludzi myśli, że to tylko sterydy i nie zdają sobie sprawy jaki wysiłek i wyrzeczenia sobie trzeba zadać. moja starsza mówi mi znowu że jak będę większy (w sensie szerszy) to mi wypier**li cały sprzęt z domu , znów ojciec mówi że sobie organizm zniszczę przez te sterydy (sterydami nazywa moje puch i wory z suplami hahaha)
Piszcie o swoich
Ci którzy myślą że brałeś sterydy bo jesteś większy niż reszta , nie mają zielonego pojęcia o tym i prze ważnie to jakieś Pie***lone dewoty albo jakieś je**ne lamy .. no ale nie odbijajmy od tematu , w moim otoczeniu lecą takie hasła jak : ee no widzę że rośniesz , no ładnie ci łapa urosła , też muszę zacząć chodzić na siłkę , itp itd
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O jeszcze tera zbieram kasę na jakiś cykl na zimę i jak starsza sie spytała na co wydam i jak ja jej odpowiedziałem to sie dziwiła jak tyle kasy można wydać na jakiś proszek.
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
A ja zapytam inaczej - miał ktoś z was przez to jakieś problemy? Np podchodzi do was dres, i chce się z wami tłuc, bo ty jestes duzy, a on chce sie sprawdzic?;p
Szczerze mówiąc to jeszcze nie Raczej taka budowa ciała bardziej odstrasza takich zawodników ale nieraz trafiają się kur**.
Ale po to się ma drugie hobby
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe jak by wyglądało spotkanie 60kg dresa z MAC-em
Jeden strzał i KO xD Mac też chyba trenował o ile się nie mylę sztuki walki
Napisano Ponad rok temu
Mi ojciec zawsze mowil "nie ma sesu zebys chodzil na silownie bo nigdy nie bedziesz wygladal tak jak Rambo, takim sie trzeba urodzic". A teraz mowi"przestan juz cwiczyc zobacz jaki jestes groby no i jak to wyglada? wogole idz do lekarza bo nawet gemba Ci napuchla. DO NICZEGO W ZYCIU TA SLOWNIA CI SIE NIE PRZYDA!!!!!" Takie jest podejscie mojej rodziny do tego, ale podejscie kumpli i znajomych jest calkiem inne.Jeden strzał i KO xD Mac też chyba trenował o ile się nie mylę sztuki walki
Napisano Ponad rok temu
Raz wpadly do mnie znajome z studiow i nie zdazylem pochowac moich 'zabawek'. Jak zobaczyly te wszystkie opakowania (a wtedy bylem na cyklu na stormie, PJ, do tego erekton, Restore, BCAA, Genesis, bialko, gainer etc) To sie wystraszyly i dostalem 1,5h kazanie na temat szkodliwosci tych 'pseudo sterydow' ehhhh...
Dziewczyny zauwazyly ze sie troche zmienilem. Mam nadzieje jeszcze troche zmasowac do konca wakacji a wrzesniu przylatuje do Polski na pare dni, to ciekawe co powiedza wtedy .
Ale fakt faktem jest jeszcze nie spotkalem osoby ktora by zrozumiala ze nasze hobby to nie tylko 'sterydy' ale przede wszytkim styl zycia, ilosc wyrzeczen (dieta!), plan dnia ustalony, zaplanowany, obliczanie kalorii, pilnowanie czasu przyjmowania odzywek, zaplanowany trening, etc.
A swoja droga jak tam reakcje plci przeciwnej na Wasz wyglad? Mial ktos jakies przygody?
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Na ulicy jak i gdzie kol wiek indziej mnie ludzie nie postrzegają, jestem taki chudy że aż niewidoczny
Idź ty morderco
Ale tak nawiasem to gdy pada temat "zainteresowanie" to jakoś nigdy nie chce mówić o siłowni bo po prostu kurewskie podejście jest do tego w Polsce, może nie wszyscy ludzie takie mają, ale duża część właśnie tak do tego podchodzi nie wiem czy z zazdrości czy z własnego lenistwa.
Wolałem zawsze sam na sam z kimś pogadać an temat siłowni niż w towarzystwie.
Jeżeli chodzi o odżywki to nieraz chłopaki wpadają do pokoju i leci tekst "o skurwysyn ile tego ma"
Dobrze że żadne panny nie wiedzą nic na ten temat bo one to mają pojebane podejścia ale i tak bardziej im się podobają umięśnieni niż suchary hehe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
mnie ludzie lubia przynosza mi prezenty kwiatki ciesza sie gdy kolo nich przechodze podziwiaja moja niesamowita aure ktora mnie otacza co do dziewczyn to zawsze cieknie im po nogach jak mnie widza
Ale ty jesteś zajebisty
Napisano Ponad rok temu
mnie ludzie lubia przynosza mi prezenty kwiatki ciesza sie gdy kolo nich przechodze podziwiaja moja niesamowita aure ktora mnie otacza co do dziewczyn to zawsze cieknie im po nogach jak mnie widza
Treaz mnie rozjebałeś