Auć!
Napisano Ponad rok temu
Nie pokażę zdjęcia - zbyt brutalne. Powiem krótko bawiłem się mając 2 noże w rękach w rozcinanie w powietrzu torby foliowej. Po efektownym rozcięciu ostatecznym cięciem Monochromem, Muela Storm trzymaną w drugiej ręce bardzo ciekawie naciąłem sobie bok prawej dłoni - jak się patrzy na prawą dłoń, to jest to bok mieśnia poruszającego kciuk, w połowie pomiędzy nadgarstkiem a początkiem palców. poczyłem lekkie "ukłucie" i zobaczyłem szparę ok 2 cm w skórze i i niebieskawy mięsień 8O :? O ostrości noża świadczy fakt, że rozcięcie jest gładkie, a ja poczułem tylko leciutki ból. A ostrzony był tylko troszkę na pasku przed zabawą....
Po co to piszę - dla przestrogi i dla przyjemności - podzielić się nowym doświadczeniem.
Czy wy też mieliście różne prypadki, w których ugryzł was nóż? słyszałem o nacinaniu palców przy ostrzeniu i ranach po balisongach. Jakies ciekawe przypadki znacie - coś, czego nie powinno się powtarzać??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A z mojego doświadczenia wiem, że nie warto pisać emaili i machać balkiem w tym samym czasie:
Napisano Ponad rok temu
ok, jak za jakąś godzinkę aparat wróci to cyknęDaj fotke 8) . A tak na poważnie to jak ja się skaleczyłem socomem to ze 2 dni opatrunki zmieniałem. To jest normalne. Jak się nożem skaleczysz, to potem będziecie się lepiej rozumieć
Z drugiej strony jak nóz jest ostry to nie nadaje się do samoobrony - napastnik nie dozna szoku, bo nie poczuje cięcia :wink:
Piter - to twoje zdjęcie pamiętałem Tak się zastanawiam, ale mam nadziueję, że mojego rozcięcia nie trzeba bedzie szyć. Sczególnie, że z narkozą częściową mam bardzo niemiłe wspomnienia :? :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przykry skutek uzywania nozy praworecznych przez mańkuta. Przy okazji pozwala docenić wytrzymałość blokady.
Napisano Ponad rok temu
A z mojego doświadczenia wiem, że nie warto pisać emaili i machać balkiem w tym samym czasie:
Ja mialem podobnie, powiedzmy, ze podrzucanie balka z mysla "a, zlapie byle jak" nie jest dobrym pomyslem :roll: :wink:
Napisano Ponad rok temu
może takie ranki tak nie bolą. Moja "operacja" była dłuuuga i bardzo nieprzyjemna. Dość powiedzieć, że jak schodziłem ze stołu, to byłem cały mokry i trzęsły mi się ręce.....Szycie pod nakrozą? Nawet pod częściową? Przecież to tylko kilka ukłuć...
widocznie zależy od miejsca i wrażliwości..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"no dwa razy sie obrocil i zlapalem...sprobuje 3 razy...o kurwa..." ostrze wbilo mi sie w opuszek Noz jakis tam ch... ale i tak bolalo
Napisano Ponad rok temu
Ja pociąłem się monochromem przy czyszczeniu. Przecieram go szmatką, wszystko fajnie i nagle nie wiadomo dlaczego se rozciąłem skórę na opuszku...Trudno się goi i bardziej boli, bo to bardzo unerwione miejsce...Ale na szczęście bardzo płytko mnie użarłJa sobie podrzucalem noz tak zeby sie obrocil i lapalem za rekojesc...
"no dwa razy sie obrocil i zlapalem...sprobuje 3 razy...o kurwa..." ostrze wbilo mi sie w opuszek Noz jakis tam ch... ale i tak bolalo
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Ja ostatnio przy okazji konserwacji ostrzy Tuff-Clothem upuściłem sobie pionowo Vectora na udo przestraszony . Na szczęście z małej wysokości, niemniej potwierdzam - to ostrze ma duże zdolności penetracji...
Pozdrawiam,
See...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oprocz ww. mam jeszcze pare blizn na calym ciele ale sa raczej male i bez przygladania sie raczej niewidoczne, glownie od balow (raz zamknalem go sobie na palcu wskazujacym lewj reki - myslalem ze ucielem sobie palec) i wz.98. Lubie sobie pomachac nozem ale od czasu wpakowania sobie sztyletu w noge jestem o wile bardziej ostrozniejszy.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cutting contest...
- Ponad rok temu
-
Test niepomidorowy..
- Ponad rok temu
-
mini "czołgi" ???