Krawiec ciagnie dalej :)!!
Napisano Ponad rok temu
Fajnie ze sobie radzi z porazka dalej mysli o startowaniu!! Wszystkiego najlepszego panie Krawczyk !
Jedna rzecz ktora mnie dziwi to jest to, ze nie zamierza startowac w mistrzostwach Polski! To, ze mierzy wyzej nie musi oznaczac, ze ma olewac walke na "swoim podworku"! Ten tytul tez jest wazny i nie powinien z niego rezygnowac! To akurat nie swiadczy dobrze o nim!
Pozdrawiam MH!
Napisano Ponad rok temu
Szkoda, że Robert odpuszcza Mistrzstwa Polski, w końcu to byłby zawsze jeden krążek więcej do jego kolekcji...
Napisano Ponad rok temu
Na jego poziomie to powinien startować tylko w imprezach najwyższej rangi.
Taka dygresja:
jest turniej w Hannoverze, taki mały uniwersytecki, przyszedł koleś w mojej wadze, podobno kadra Niemiec albo blisko, tak przynajmniej mówili, w każdym razie dwie klasy lepszy ode mnie. No i traf chciał pierwsza walka i my razem 8O . Przegrywałem już sromotnie (chyba chciał się ze mną pobawić :roll: )i zaryzykowałem uchi-matę, coś tam nie zagrało i ... złamałem kolesiowi duży palec u nogi.
Facet podobno miał 2 miesiące przerwy.
Tak wychodzą na zdrowie turnieje z leszczami :roll: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Trochę mnie zamurowało. Jeżeli Krawiec uważa że to był dobry pomysł z atakiem 4 sekundy przed to świadczy o tym, że twardogłowiec z niego :wink: .
Gdybym był trenerem, to musiałby być pewniakiem 110% abym go jeszcze raz wystawił
W każdym razie oby było lepiej!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KATA I JUDO!!
- Ponad rok temu
-
OTK Gdansk
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Europy Juniorów, Sofia 2004
- Ponad rok temu
-
OTK Wrocław
- Ponad rok temu
-
Powybijane paluchy
- Ponad rok temu
-
Szukam informacji I zdjec !!!!Moskwa 1983!!!!
- Ponad rok temu
-
Do kreciela- PILNA sprawa
- Ponad rok temu
-
Aktualny stan zdrowia Kuby Tokarza
- Ponad rok temu
-
Tani sets sights on 3rd gold medal in Beijing
- Ponad rok temu
-
Odgrzewam kotleta [Judo Gliwice]