Sosnowski wygrywa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prosze? Jak jak mogłme to przegapić? Dzis, w niedziele, mam ndzieje, ze bedzie powtórka!
Napisano Ponad rok temu
Ale tak powaznie to nie byl wielki boks i raczej tez takiego sie nie spodziewalem. Przeciwnik Sosnowskiego nie byl wirtuozem piesci i nie pokazal nic. Sam Sosnowski tez nie mial duzych mozliwosci zeby cos wiecej pokazac-zrobil to co powinien. Mam nadziej tylko ze nastepna jego wlaka przyniesie wiecej emocji.
Napisano Ponad rok temu
Sosnasowski powinnien dostać przeciwnika z nazwiskiem, ale juz nie z umiejętnosciami...tak zwyciestwo by go podbudowało, i "wlałao by" wiecej wiary w siebie!Komentatorzy mowili ze to nie kelner he ale chyba w gastronomi robi:)
Ale tak powaznie to nie byl wielki boks i raczej tez takiego sie nie spodziewalem. Przeciwnik Sosnowskiego nie byl wirtuozem piesci i nie pokazal nic. Sam Sosnowski tez nie mial duzych mozliwosci zeby cos wiecej pokazac-zrobil to co powinien. Mam nadziej tylko ze nastepna jego wlaka przyniesie wiecej emocji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sosnowski powinien dostac Mavrowicza to by go wyleczyl z boksu bo ja go niewidze jako dobrego boksera ani nawet przecietniaka
Jak to ma byc żart, to znaczy, ze jestes SKONCZONYM DEBILEM!!!
Mavrović umiera...wazy teraz 70kg. i na wózku jeździ, nieprzezyje roku.
Napisano Ponad rok temu
Jak to ma byc żart, to znaczy, ze jestes SKONCZONYM DEBILEM!!!
Mavrović umiera...wazy teraz 70kg. i na wózku jeździ, nieprzezyje roku.
A moze o tym nie wiedział??
Napisano Ponad rok temu
A może...Miłosz wyda niedługo nowy poemat... :?A moze o tym nie wiedział??
Napisano Ponad rok temu
Można prosić o rozszerzenie.Mavrović umiera...wazy teraz 70kg. i na wózku jeździ, nieprzezyje roku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:?WORNS-4LIFE pajacu naprawde sadzisz ze Sosnowski bedzie dobrym boxerem ? narodowiec jestes czy co ze tak w niego wierzysz ? a o Mavrowiczu niewiedzialem co mu jest ?
Nigdy nietwierdziem, ze Sosna jest dobrym bokserem, twierdziełm, ze moze byc lepszy.
A co do Zlejka, to nie wiem co dokałdnie z nim, widziałem jego zdjecie w necie jak jest na wózku i strasznie wychudzony....jak ktos mi niewierzy, to niech sobie wpisze w Google "Mavrovic" i jak bedzie link gdzie zielonymi napisami będzie "boxrec" to niech wejdzie i zobaczy, kiedy stoczyła ostatnią walke...zresztą Saleta w wywiadzie z mówił, ze Mavrovic jest b.chory. Wywiad jest na jekieś stronie b0kserskiej, jak Was interesują te słowa Salety to Wam wyaid powiedzmy jutro znadje, jak nie jutro to pojutrze :wink:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
(...)
Czy liczysz, że, poza Sanem, uda Ci się zrewanżować innym Twoim pogromcom?
- Nie ma takiej możliwości. Mavrovic od dawna jest ciężko chory (...)
K..a, ze cos takiego musiało spotakać takiego człowieka
Pamiętam walke Mavrovicia z Lennoxem, ale bił...echchch.
A pamietacie takich "wyniszczonych" mistrzów jak Tua, czy Ibeabuchi? Nie wiem czy oni teraz 40 mają... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Saleta jest/był owiele berdziej utytułownym bokserem niż Sosnowski czy np. Gołota. Wątpie zeby Saleta doszedł do tej formy co chocby z Boydem....wygra Dragon, Saleta już zardzewiał, nie osiagnie formy.sosnowski jak go dobrze poprowadza to bedzie maszynka do zabijania. czytalem dzis w glosie koszalinskim o tej walce i ze sosnowski bycmoze bedzie walczyc z saleta na poczatku przyszlego roku. pffff co wy na to? moim zdaniem niech on zostanie komentatorem - lepiej mu to wychodzi.
Napisano Ponad rok temu
Saleta jest/był owiele berdziej utytułownym bokserem niż Sosnowski czy np. Gołota. Wątpie zeby Saleta doszedł do tej formy co chocby z Boydem....wygra Dragon, Saleta już zardzewiał, nie osiagnie formy.
no wiesz, ja bardziej szanuje golote i sosnowskiego niz salete. on dla mnie nie jest bokserem tylko gwiazda tv. nie zapomne walki o mistrza europy kiedy utlenil sobie wlosy,glupawo sie usmiechal a przeciwnik(holender) po prostu go posadzil na dupie i po tytule.
kickboxerem byl dobrym, ale do boksu to on sie nie nadaje...
Napisano Ponad rok temu
sosnowski jak go dobrze poprowadza to bedzie maszynka do zabijania.
Fajne zarty.
Facet ma rekord jak nie przymierzajac Muhamad Ali a nigdy nie przeboksowal walki 8 rundowej, nie jestem pewien czy nawet 6 rundowej Zobacz z jakimi przeciwnikami walczyl do tej pory, sami kelnerzy.
Na co on czeka ? Na emeryture ? Jest perspektywiczny od poczatku swojej kariery, ciagle powtarza ze "musi popracowac nad kondycja"
To dobry przeciwnik dla konczacego kariere Przemka Salety, dla nikogo powaznego juz nie.
Napisano Ponad rok temu
Facet ma rekord jak nie przymierzajac Muhamad Ali a nigdy nie przeboksowal walki 8 rundowej, nie jestem pewien czy nawet 6 rundowej Zobacz z jakimi przeciwnikami walczyl do tej pory, sami kelnerzy.
Na co on czeka ? Na emeryture ? Jest perspektywiczny od poczatku swojej kariery, ciagle powtarza ze "musi popracowac nad kondycja"
To dobry przeciwnik dla konczacego kariere Przemka Salety, dla nikogo powaznego juz nie.
co do kelnerow to sie zgadzam. ale nie badz dla niego taki surowy saleta jak dla mnie to skonczyl kariere i lepiej niech sie pokazuje w studiu tv niz na ringu.
a sosnowski jest mlody i moze w koncu sie zdecyduje zawalczyc o cos powazniejszego z kims powazniejszym:) oby.. oby...
Napisano Ponad rok temu
A w ogóle polscy pieściarze, w stylu Bonina, Włodarczyka itp., ogolnie chodzi mi o HKP sa prowadzenie własnie na papierowym rekordzie.
Jaki bilans ma Bonin? Z tego poważnego przeciwnika to miał RAZ (Harrisona).
P.S
Jak chcecie moim mili to mogę Wam zapodac linki do popisowych akcji Salety 8) .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"(...)pierwszy film o muay thai( ...)"
- Ponad rok temu
-
TEAM BAD COMPANY VS TEAM DEKKER!!!
- Ponad rok temu
-
World Championship Muay Thai - 11. 09. 2004
- Ponad rok temu