Grupa początkująca
Napisano Ponad rok temu
Jestem ciekawy w jakich grupach zaczynaliście, ile było osób na pierwszych treningach, ile zosatało do tej pory, co/kto Was zainspirował do rozpoczęcia treningów.
W mojej grupie było ok 60-70 osób, do tej pory przetrwało 5, (rok później do początkującej zgłosiło się 8 osób ). Był wrzesień, nudna lekcja plastyki, zaczęła sie rozmowa z kumplem który ćwiczył od 4 lat i wcześniej mnie zapeasał na treningi ale jakoś nie byłem zainteresowny, dopiero kiedy zapytał dlaczego by nie przyjść i nie popatrzyć, do niczegi sie nie zobowiązuje. Poszedłem na trening (a właściwie na 3) spodobało mi sie to co się tam działo, jednocześnie byłem świadomy ze to dopiero pocątek i bedą jeszcze ciekawsze rzeczy.
No i tak sie stało... jest wiele ciekawych rzeczy a ja powaznie myśle nad studiami trenerskimi na AWF heh
wiec jak to było z Wami??
Pozdrawiam Hajo
Napisano Ponad rok temu
8O4 rzędy wzdłuż sali, czyli 100-120 osób.
No to ja mam konfortową sytulacja. U nas jest pięć osób 8) dzięki temu lepiej pod względem technicznym wykonuje się techniki. To jest mój punkt widzenia :wink:
Napisano Ponad rok temu
8O8O4 rzędy wzdłuż sali, czyli 100-120 osób.
No to ja mam konfortową sytulacja. U nas jest pięć osób 8) dzięki temu lepiej pod względem technicznym wykonuje się techniki. To jest mój punkt widzenia :wink:
Jest pięć osób? Miało być w jakich grupach zaczynaliśmy . . .
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdy dołączyłem było mniej więcej dwudziestu, spośród tych co wtedy zaczynali teraz chyba 5 czy 6 osób nadal ćwiczy (trochę się towarzystwo rozjechało po świecie).
Napisano Ponad rok temu
PZDR Hye-Yun
Napisano Ponad rok temu
8O8O4 rzędy wzdłuż sali, czyli 100-120 osób.
Jest pięć osób? Miało być w jakich grupach zaczynaliśmy . . .
Na początku nie wiem ile było ale teraz jest pięć: Pigwa, Karpiki (2), Rafał no i ja 8) Było 7 ale Indyk i brat Rafała przeszli do starszej grupy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
za późno?
- Ponad rok temu
-
filmy z olimpiady
- Ponad rok temu
-
egzaminy
- Ponad rok temu