Sparing po latach ... :(((((
Napisano Ponad rok temu
No i wlał mi.
Może i na punkty to by nie było tak źle tylko, że wcale nie mogłem się wczuć i te moje ciosy były bez siły. Kondycyjnie byłem lepszy 8O , ale timing :? .
Więcej już takich zabaw nie powtarzam.
Chociaż i tak mnie pochwalił. Powiedział (chyba trochę bajerował), że jak bym trochę poćwiczył na poważnie to w lidze mógłbym zawalczyć ale i tak mu nie wierzę :wink: . (To już było wieczorem przy piwie)
Najgorsze to, że jakoś cholernie sobie nadwyrężyłem łapy - tyle przestrzeliłem.
Ale zweryfikowałem co potrafię i to mnie cieszy.
W ogóle strasznie dopakował - teraz waży 98kg i w zasadzie to dobrze, że nie udało mu się mnie trafić, bo to jednak prawie 20kg różnicy.
Napisano Ponad rok temu
On ciągle aktywnie boksuje a ja trenuję tylko. (...)
W ogóle strasznie dopakował - teraz waży 98kg (...) to jednak prawie 20kg różnicy.
Albo Ty jestes taki talent samorodek, ze nie moze Cie trafic bokser 20 kg ciezszy aktywnie boksujacy... albo cos jest nie tak.
w zasadzie to dobrze, że nie udało mu się mnie trafić
Chyba raczej Cie oszczedzal
Napisano Ponad rok temu
Eeee...
On ciągle aktywnie boksuje a ja trenuję tylko. (...)
W ogóle strasznie dopakował - teraz waży 98kg (...) to jednak prawie 20kg różnicy.
Albo Ty jestes taki talent samorodek, ze nie moze Cie trafic bokser 20 kg ciezszy aktywnie boksujacy... albo cos jest nie tak.w zasadzie to dobrze, że nie udało mu się mnie trafić
Chyba raczej Cie oszczedzal
Rozumiem Twoje wątpliwości, bo nie znasz wszystkich faktów. :wink:
Po prostu kiedyś byliśmy w miarę równi pod względem umiejętności. A później przestałem ale ciągle trenowałem.
Chodzi nie o to, że mnie nie trafił tylko, że nie trafił czysto i mocno, czyli, że nie znokautował. Akurat balans i gardę zawsze miałem dobre.
A to, że mnie trochę oszczędzał to pewne. Zresztą to chyba normalne w takim sparingu z kumplem.
No i to nie była normalna walka. Bez fauli, bez klinczu.
Napisano Ponad rok temu
Po prostu kiedyś byliśmy w miarę równi pod względem umiejętności. A później przestałem ale ciągle trenowałem.
No to raczej wynik sparingu jest prawidlowy i nie powinien budzic zdumienia. W koncu chlop ciezko pracowal to i odskoczyl z umiejetnosciami Trening we wlasnym zakresie nie moze sie rownac z treningami na sali pod okiem trenera.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kolejne pytanie z tej serii...
- Ponad rok temu
-
Tani kask
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Mikem Tysonem