camillus cuda
Napisano Ponad rok temu
pozdro i z gory dzieki za info.
linka:
i moze mi sie uda zdjecie :
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
wiesz gdzie mozna je kupic jeszcze ? (te z tym dzyndzelkiem oczywiscie :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Mozna znalezc pare sztuk na amerykanskim E-bay'u.
Napisano Ponad rok temu
nie szukalem na ebayu, ale znalazlem pare sztuk w sklepie do ktorego wpadam od czasu do czasu. ten ktory jest na zdjeciu jest jeszcze do kupienia na sieci ale to cub (pup? whatever) 3'' ostrze. jakby nie cena (160$), to bym sie nawet chwili nie zastanawial. blade ats 34 i calosc sprawia bardzo solidne wrazenie. ale jak taki zajebisty, to czemu go juz nie robia?
pozdro
ps. qkiel - cuda i... nic! dziwne troche, ale spytam sprzedawce jak jeszcze wpadne do tego sklepu.
mozna tego pup'a kupic na (ok. 100$)
Napisano Ponad rok temu
Nigdzie indziej tego noza nie widzialem, nie wiem, czemu go juz nie produkuja, ale wlasciciel mial go dlugo, pstrykal sobie guziczkiem caly czas - i mu nie odlecial.
Az takie delikatne to nie moze byc - ale cos tam mowil, ze czystosc to warunek podstawowy.
Niestety nie interesowalem sie wiecej, bo na stole lezalo duzo innych ciekawszych rzeczy, wiec troche popstrykalem i odlozylem.
W kazdym razie chodzilo dosc plynnie, ale jak dla mnie za duzo ruchomych czesci, nie wiem, po co by mi bylo takie cos.
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Poszukaj moze , robili kiedys Cude Quick w damascusie , za smieszna kase( 16X $) , wiec mozesz miec nie tylko szybki ale i niepowatarzalny noz
Polacam tez inne dzielo Camillusa tzw. Lev -R- Lock , nastepne cudo nie automatyczne a cudownie szybkie.
Napisano Ponad rok temu
pozdro
ps. Seiken, chicago nie jest w michigan, ale masz racje - w tym popieprzonym, zbiurokratyzowanym stanie wszystko jest nielegalne.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pochwy IWB.
- Ponad rok temu
-
zarazony...
- Ponad rok temu
-
CPM 440V czy S30V na morze?
- Ponad rok temu