Pochwy IWB.
Napisano Ponad rok temu
Mianowicie przybyl do mnie Shrapnel od ER ostatnio i tak sobi emysle, ze on na pasku wali po oczach jak glock w kaburze conajmniej. I tak jak odkrecilem tekloka tak zobaczylem, ze on by idealnie sie nosil po wewnetrznej stronie paska bo raz, ze dyskretniej znacznie, dwa - jakos tak pewniej. Ino wtedy pomyslalem - ale jak to zamontowac w ten sposob? Teklokiem przeciez sie nie da a dziury w spodniach sobie nie wywierce. I przypomnialy mi sie magiczne 3 literki - IWB. Ino nic nie wiem kompletni ena ten temat - jak toto wyglada, czym to si eje, czy to osobna pochwa jest czy system mocowania tak jak Tek lok tylko jakis inny?
Z gory dzieki za porady
Napisano Ponad rok temu
Przekladasz ja przez pasek i zapinasz do drugiego konca zamocowanego na stale do pochwy.
Cynik popatrz na strone Jamesa Piorka, moze tam wypatrzysz cos ciekawego do noszenia dla siebie.
Gratuluje nabytku , to naprawde znakomity noz
Napisano Ponad rok temu
A jaki: black Testudo czy geometric camo??
Kawałek fajnej stali.
Napisano Ponad rok temu
Bayer jak nie jak tak? Albo nie? Nie mowilem ci na gg wczoraj? Tetsudo rzecz jasna. troche nim porzne i potne to tu to tam i zdam relacje z fotkami niebawem!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Strona Jamesa Piorka:
Ja jestem glupi jakis czy kawy za malo, bo nic tam nie widze IWB
help me....
Napisano Ponad rok temu
"Inside the WaistBand" to u Pioreka StaticCord
pozdr
wysz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tu nieco bardziej sensowne linki
Napisano Ponad rok temu
Z tego rysunku twojego wlasnie sie dowiedzialem wszystkiego co chcialem wiedziec
Dobra a teraz gdzie i za ile milionow takie mocowanie? Piiiteeeer?
Napisano Ponad rok temu
(nie czepiam się, ale podoba mi się jego prostota)
A jak Cynik nie ma w domu zielonych gaci? Jeszcze mu Shpanerek spadnie na ziemię w biegu!!
Napisano Ponad rok temu
a tu nieco bardziej sensowne linki
zwłaszcza ten drugi fajowy
a infografika rządzi !
Napisano Ponad rok temu
I takie cos jak w linku drugim mam na mysli, coby to przykrecic do pochwy w te dziurki co teklok wchodzi i sru do spodni i od razu jest dyskretniej a jednoczenie stabilnie bo taki sznurek to jakbym szarpnal to bym sobie spodnie rozerwal bo Shrapnel siedzi straszni euparcie w tej pochwie
Napisano Ponad rok temu
Klasyczny sposob to podujeni zagiety belt loop z kydexu , taki jak na rysunku ,ale co wiem tego raczej nie kupisz ,zrobic za to to nie problem.
Najszybsza do zamontowania i najtansza metoda sa wlasnie gun loops ( 9 $ w blade Tech)
tu masz loopa i kilka innych patentow do IWB i crossdraw z rivercity
Napisano Ponad rok temu
zawsze mowilem ze w paincie idzie wszystko zrobiczwłaszcza ten drugi fajowy [/qoute]
tnij na pol i bedzie gitara
tu same obrazki
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]a infografika rządzi !
Napisano Ponad rok temu
Poki co droga prob i bledow znalazlem optymalne dla siebie ustawienie dla pochwy z teklokiem.
BTW co do teklokow - jedno bym w nich zmienil - zeby te nakretki byly heksagonalne bo jak sa okragle to sie co chwila przy przykrecaniu lub odkrecaniu szczegolnie sroba kreci razem z nakretka..
Napisano Ponad rok temu
Kawalek kydexu , wiertarka i 2 chicago srubeczki i mozesz zrobic cos o wiele bardziej "personalnego" i uniwersalnego
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zarazony...
- Ponad rok temu
-
CPM 440V czy S30V na morze?
- Ponad rok temu
-
jakie noze do kuchni???
- Ponad rok temu
-
RYSUNKI BALISONGA - POTRZEBNE
- Ponad rok temu
-
pręt - dodatek do kompletu nozy kuchennych
- Ponad rok temu
-
Europejskie klimaty.....
- Ponad rok temu
-
Howler & M Hunter - teaser pic
- Ponad rok temu
-
Tlenek tytanu
- Ponad rok temu
-
extrema ratio shrapnel vs. buck strider 888
- Ponad rok temu
-
Frame-lock i liner-lock - odkształcają się?
- Ponad rok temu