zarazony...
Napisano Ponad rok temu
czytalem artykul jumbo o nozomani i chyba powoli wchodze w 3 etap i to wcale nie jest fajne... z drugiej strony wezme kase i pieniazki sie rozejda na pierdoly... ciezki orzech... dobrze ze przynajmniej robienie nozy (a bo postanowilem sprubowac) jest jakas praktyczna i niedroga rzecza ktora tu zalapalem. za to bez noza czuje sie teraz jak bez komorki/zegarka/karty miejskiej etc
swiadomy swej choroby
Napisano Ponad rok temu
a ja w życiu bym noza nie kupił.
NIektorzy wola noze robic a niektorzy wola kupowac i delektowac sie roznymi markami, ot, kazdy robi to co lubi, choc wg mnie jedno drugiego nie wyklucza
Napisano Ponad rok temu
jakbym miał 3000 dolców to bym nabył lepsze pilniki i wpizdu materiału,
a jak bym miał juz 10000 dolców to bym za to zrobił max wypasionego customa.... i wtedy to bym go kupił.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szacunek
Napisano Ponad rok temu
Co wątek, to powieje takim smrodem.
Odpuśćmy sobie może takie przepychanki, co?
szacunek
PS: Dżujon? A może tak recenzja i fotki? Powiałoby czymś innym na forum
wysz
Alleluja
Po paru bardzo egzystencjalno-psychodelicznych wątkach jakie się pojawiły w ciągu kilku minionych tygodni, znowu w ostatnich dniach powiało świeżymi tematami o nożach - stal, blokady, fotki, recenzje. I jak to udowodnili np. Sokół i Smoku poklon - można zrobić genialne zdjecia i solidne recenzje ostrzom, które nie wywołują dyskusji na tematy socjoekonomiczne :wink:
Dobra stal faktycznie wciąga, więc po co sobie obrzydzać czytanie forum.
Może byśmy faktycznie przy nożach pozostali...
Szacunek,
See....
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio mialam dyplemat, dobre buty czy dobry balek....
.... wzielam balka, buty tyle nie wytrzymaja
Napisano Ponad rok temu
robopower dziala bez zarzutu nie widze mozliwosci zeby noz sam sie otworzyl ale wystarczy lekko pchnac flipper zeby sprezyna pociagnela ostrze dalej pstryknalem z 40 zdjec zanim uchwycilem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wizualnie moim zdaniem sprawa wyglada super
jednak powloka dorobila sie jzu szram nie powiem, wygladaja fajnie ale w sumei boje sie tego jak bedzie wygladac za rok
fabrycznie golil bez zadnego problemu teraz po 2 tyg juz nie goli ale ciagle jest bardzo ostry(jak na moje standarty) o czym przekonala sie butelka po danvivie ktora akurat stala obok i nie stawiala zadnego oporu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
z blokada nie mialem zadnych klopotow oczywiscie i wole jej na wszelki wypadek nie testowac
garda/fliper znacznie ulatwia skladanie noza 1 reka
rekojesc jest bardzo wygodna i niesadze zeby mogla sie wyslizgnac od tak
nie mam jakichs wiekszych przemyslen na temat tego noza bo poprostu nie mam porownania dla mnie jest po prostu fantastyczny niestety to ze jest ostry czasami przeszkadza...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][/img][/url]
Napisano Ponad rok temu
jest kilka możliwości - zrobisz sobie polerke a najprawdopodoniej za rok bedziesz mial juz ze 3 foldery
kurde nożyk rewelka - next time jak bede w wawce Ty sie odwdzięczasz macaniem nożyka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
CPM 440V czy S30V na morze?
- Ponad rok temu
-
jakie noze do kuchni???
- Ponad rok temu
-
RYSUNKI BALISONGA - POTRZEBNE
- Ponad rok temu
-
pręt - dodatek do kompletu nozy kuchennych
- Ponad rok temu
-
Europejskie klimaty.....
- Ponad rok temu
-
Howler & M Hunter - teaser pic
- Ponad rok temu
-
Tlenek tytanu
- Ponad rok temu
-
extrema ratio shrapnel vs. buck strider 888
- Ponad rok temu
-
Frame-lock i liner-lock - odkształcają się?
- Ponad rok temu
-
baby boa & mini mojo
- Ponad rok temu