moj nozyk
Napisano Ponad rok temu
Wiem, że nie "taktyczny" i w kwesti "zapasu mocy" nie będę się wypowaidał... ale jak dla mnie super.
Dałoby się zamieścić jakieś zdjątko noża w pochwie?
Napisano Ponad rok temu
co do zapasu mocy to przyznam sie szczerze- w kwestii nozy jestem zupelnym laikiem, dopiero niedawno dowiedzialem sie ze scyzoryk nazywa sie folder. wiec zapas mocy nic mi nie mowi ale mam nadzieje ze jakis w nim jest....
zdjecie w pochwie przy pasku umieszcze jutro, dzis nie mam aparatu.
beda tez zdjecia takiego malenstwa na szyje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
postanowilem poprawic interpunkcje twojej wypowiedzi. "Taktyczy i zapas mocy" to sowa klucze, przy pomocy których tłumaczymy się przed bliskimi, bądź dalszymi znajomymi, dlaczego zakupujemy nóż za 1000 zł, mimo że bułeczki kroi się nim dokładnie tak samo jak nożem za 10 zł " (co ta nuda robi z czlowiekiem)"Taktyczy i zapas mocy" to sowa klucze przy pomocy , których tłumaczymy się przed bliskimi, bądź dalszymi znajomymi, dlaczego zakupujemy nóż za 1000 zł, mimo że bułeczki kroi się nim dokładnie tak samo jak nożem za 10 zł
Napisano Ponad rok temu
"Taktyczy i zapas mocy" to sowa klucze, przy pomocy których tłumaczymy się przed bliskimi, bądź dalszymi znajomymi, dlaczego zakupujemy nóż za 1000 zł, mimo że bułeczki kroi się nim dokładnie tak samo jak nożem za 10 zł "
Postanowiłem poprawic literówki w poprawce
"Taktyczny i Zapas Mocy" to słowa klucze, przy pomocy których tłumaczymy się przed bliskimi, bądź dalszymi znajomymi, dlaczego zakupujemy nóż za 1000 zł, mimo że bułeczki kroi się nim dokładnie tak samo jak nożem za 10 zł "
(co ta nuda robi z czlowiekiem)
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
super - wyrazy uznania - szczegolnie ostatni mi sie podoba...
Napisano Ponad rok temu
postanowilem poprawic twoja poprawke mojej poprawki. Literowki byly juz w oryginale, ja postanowilem zmienic tylko interpunkcje"Taktyczy i zapas mocy" to sowa klucze, przy pomocy których tłumaczymy się przed bliskimi, bądź dalszymi znajomymi, dlaczego zakupujemy nóż za 1000 zł, mimo że bułeczki kroi się nim dokładnie tak samo jak nożem za 10 zł "
Postanowiłem poprawic literówki w poprawce
"Taktyczny i Zapas Mocy" to słowa klucze, przy pomocy których tłumaczymy się przed bliskimi, bądź dalszymi znajomymi, dlaczego zakupujemy nóż za 1000 zł, mimo że bułeczki kroi się nim dokładnie tak samo jak nożem za 10 zł "
(co ta nuda robi z czlowiekiem)
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uczcie sie poprawnej pisowni
Napisano Ponad rok temu
TAKTYCZNI - won na POLIGON :twisted:
Napisano Ponad rok temu
to fakt nie moge sie doczekać na kolejne produkcje poklon poklon poklonnoooo staaaary zaczołeś z takiego poziomu ze gały mi wylazły 8O tak trzymaj -piękne nozyki robisz poklon
Napisano Ponad rok temu
w pochwie calkowicie wsuniety
i ciut wyciagniety
Napisano Ponad rok temu
jak mialbym robic drewniana pochwe to i zrobilbym drewniana rekojesc (z tego samego materialu).
Napisano Ponad rok temu
taka wprawka - jak zrobic drewniany futeral, sam mysle nad skora ale nie mam dostepu do odpowiednio grubego i duzego kawalka
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pierwsze koty za ploty, czyli folderowe poczatki
- Ponad rok temu
-
pomyłka
- Ponad rok temu
-
książka
- Ponad rok temu
-
Dzięki uprzejmosci Piotra C.
- Ponad rok temu
-
prosba o usystematyzowanie nazw stali - czyli co do czego...
- Ponad rok temu
-
Mój pierwsze, ten najważniejszy...:)
- Ponad rok temu
-
co myslicie o tym materiale na okładziny?
- Ponad rok temu
-
Gdzie znajde kowala?
- Ponad rok temu
-
NEW - full damaścik :)
- Ponad rok temu
-
I am Mad
- Ponad rok temu