Niesmiale pytanie
Napisano Ponad rok temu
Moze mi ktos napisac w skrocie (lub podac link) jak wyglada taki trening?
Bede wdzieczny za odpowiedzi pozbawione ironii (typu: idz na fitness lub do szkolki niedzielnej )
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Jesli dalej jestes tam, gdzie masz napisane, to po prostu idz do najblizszego klubu w okolicy i spytaj trenera, czy jest mozliwosc pocwiczenia "dla fitness". A jak nie bedzie, to idz do nastepnego.
Ja tak zaczalem swego czasu judo i nie bylo problemow, ze jestem dobrze po trzydziestce, ani, ze przedtem mialem krotko kontakt z judo tylko przez wspolna sale treningowa.
Z tego, co wiem, podobnie jest tez z rzeczami, o ktore pytasz - a sa i kluby, ktore oferuja taka wlasnie nauke "dla zdrowia".
Twoja "miejscowa" ksiazka telefoniczna Ci moze bardziej pomoc, niz pytanie tutaj
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ale czemu niechcesz sparnigów?
P.S
Twoje pytania w cale nie są głupie czy niewąłsciwe, jedyny osoby z forum ,które mogłby potraktowac to ironicznie to rybak i Jumbo, Rybak był miły 8O , teraz czekamy na Jumbo
Napisano Ponad rok temu
Jesli dalej jestes tam, gdzie masz napisane, to po prostu idz do najblizszego klubu w okolicy
Rybak - ja nie szprecham ani slowa!!!! wiec ksiazka mi odpada , a co do klubow - grzebalem po necie (moze i malo skutecznie) ale nic nie znalazlem i w koncu jedna techniczka 8O z labu pomogla mi i znalazla dla mnie jedna szkolke KB. Szukalem tu MT i kravki, ale wszyscy krecili tylko glowami w lewo i prawo, a jeden nawet sie postukal :? , ktos posunal sie do stwierdzenia, ze to o co pytam jest tu nielegalne 8O , a i ktos zaczal do mnie cos szybko mowic w arabskim, wiec spauzowalem. Poza tym nie dogadam sie o szczegoly z klientami po angielsku, bo tu malo kto chce w tym jezyku gadac, a ja na serio nie wiem jak wygladaja takie treningi (nauka technik, szybkosci, sily, itp), a nie chce siedziec w salce tygodniami, zeby zakumac baze, lub stwierdzic, ze tego nie przezyje.Twoja "miejscowa" ksiazka telefoniczna Ci moze bardziej pomoc, niz pytanie tutaj
Wole przez pierwszy rok-dwa powalczyc z cieniem lub workiem. Ja na serio mam duze zaleglosci w temacie sparingow, a mimo brzydoty jednak lubie swoj nosAle czemu niechcesz sparnigów?
Napisano Ponad rok temu
jako panienka, w dodatku kompletnie bez kondycji wtedy, jakos sie w tym odnalazlam i nie zginelam. wiec nie martw sie, KB jest ok. zycze ci, zebys podzielil moje zdanie, jak juz zaczniesz gdzies tam trenowac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aaaa... To Ty jestes zapewne mloda przyszlosc nauki polskiej na goscinnych wystepach.Rybak - ja nie szprecham ani slowa!!!! wiec ksiazka mi odpada , a co do klubow - grzebalem po necie (moze i malo skutecznie) ale nic nie znalazlem i w koncu jedna techniczka 8O z labu pomogla mi i znalazla dla mnie jedna szkolke KB.
Jak nie szprechasz, to dupa. Pewnie Cie zaskocze, ale duzo tracisz
Szprechanie jest w RFN bardzo wskazane i istotnie ulatwia zycie.
Macie tam jakies Uni w tym Münster? Pewnie macie. Nie ma tam jakiego kickboxu "na WF-ie"? Sprawdzales od tej strony?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
połamany nos
- Ponad rok temu
-
www.tajskibox.pl
- Ponad rok temu
-
poszukuję klubu Muay Thai w bydgoszczy
- Ponad rok temu
-
Treningi MT - Wroclaw
- Ponad rok temu
-
Kick-Boxing Bialystok
- Ponad rok temu
-
zawody muay thai w Krakowie
- Ponad rok temu
-
sekcja muay thai - gdzies w centrum wawy...
- Ponad rok temu
-
Treningi Kick Boxingu w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Szkoly Piotra Ochniowskiego-Sosnowiec Katowice
- Ponad rok temu
-
mt-kraków, zamoyskiego
- Ponad rok temu