?
  ? Moze mi ktos napisac w skrocie (lub podac link) jak wyglada taki trening?
Bede wdzieczny za odpowiedzi pozbawione ironii (typu: idz na fitness lub do szkolki niedzielnej
 )
  )pzdr

Napisano Ponad rok temu
 ?
  ?  )
  )Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Jesli dalej jestes tam, gdzie masz napisane, to po prostu idz do najblizszego klubu w okolicy
Rybak - ja nie szprecham ani slowa!!!! wiec ksiazka mi odpadaTwoja "miejscowa" ksiazka telefoniczna Ci moze bardziej pomoc, niz pytanie tutaj
 , a co do klubow - grzebalem po necie (moze i malo skutecznie) ale nic nie znalazlem i w koncu jedna techniczka  8O   z labu pomogla mi i znalazla dla mnie jedna szkolke KB. Szukalem tu MT i kravki, ale wszyscy krecili tylko glowami w lewo i prawo, a jeden nawet sie postukal  :?  , ktos posunal sie do stwierdzenia, ze to o co pytam jest tu nielegalne
  , a co do klubow - grzebalem po necie (moze i malo skutecznie) ale nic nie znalazlem i w koncu jedna techniczka  8O   z labu pomogla mi i znalazla dla mnie jedna szkolke KB. Szukalem tu MT i kravki, ale wszyscy krecili tylko glowami w lewo i prawo, a jeden nawet sie postukal  :?  , ktos posunal sie do stwierdzenia, ze to o co pytam jest tu nielegalne   8O  , a i ktos zaczal do mnie cos szybko mowic w arabskim, wiec spauzowalem. Poza tym nie dogadam sie o szczegoly z klientami po angielsku, bo tu malo kto chce w tym jezyku gadac, a ja na serio nie wiem jak wygladaja takie treningi (nauka technik, szybkosci, sily, itp), a nie chce siedziec w salce tygodniami, zeby zakumac baze, lub stwierdzic, ze tego nie przezyje.
   8O  , a i ktos zaczal do mnie cos szybko mowic w arabskim, wiec spauzowalem. Poza tym nie dogadam sie o szczegoly z klientami po angielsku, bo tu malo kto chce w tym jezyku gadac, a ja na serio nie wiem jak wygladaja takie treningi (nauka technik, szybkosci, sily, itp), a nie chce siedziec w salce tygodniami, zeby zakumac baze, lub stwierdzic, ze tego nie przezyje.Wole przez pierwszy rok-dwa powalczyc z cieniem lub workiem. Ja na serio mam duze zaleglosci w temacie sparingow, a mimo brzydoty jednak lubie swoj nosAle czemu niechcesz sparnigów?

Napisano Ponad rok temu
 ale w rytm sapania
 ale w rytm sapania  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aaaa... To Ty jestes zapewne mloda przyszlosc nauki polskiej na goscinnych wystepach.Rybak - ja nie szprecham ani slowa!!!! wiec ksiazka mi odpada
, a co do klubow - grzebalem po necie (moze i malo skutecznie) ale nic nie znalazlem i w koncu jedna techniczka 8O z labu pomogla mi i znalazla dla mnie jedna szkolke KB.

Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu