Judogi Bushi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba musisz wziąć judogi bushi i pokazać komuś kto się na tym zna i będzie umiał ocenić czy taka wystarczy na Twoje potrzeby czy nie.
p.s. może rozejrzyj się za bardziej markowym ale używanym sprzętem - jeśli chodzi Ci o wyczyn oczywiście...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam wszystkich serdecznie.Mam pytanie związane z wyborem judogi takiej do około 200zł..............................................................................................
Moze znacie jeszcze inne produkty w tychze cenach??Z gory dziekuje za opinie oi pozdrawiam.
osobiście polecam "hirosaki 700".
do kupienia (jeszcze na pewno 2 tyg. temu) w decathlonie (W-wa).
cena 199,- (cena po przecenie-promocji)
gramatura 700 gr/m2.
bardzo podobnie (tak naprawdę identycznie) szyta jak serwach champion - również w pakistanie.
mam porównanie, bo moja pociecha używa serwacha championa na zawodach (900 gr/m2) a na treningach wsponianą "hirosaki 700" ze wzgledu na większy komfort użytkowania.
ale uwaga trzeba wybrac model 700 wersję nowszą (różnią się nieco wykonaniem), maja tam jeszcze 500 ale to juz nie ten poziom.
inne judogi - maturo - podobny poziom cenowy i jakościowy.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sajty mają np. firmy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] oraz [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Z obu w/w e-sklepów swojego czasu zakupiłem judogi, transakcje przebiegły sprawnie, a ze sprzętu jestem zadowolony. Oczywiście to nie jest profesjonalny sprzęt dla zawodowców, ale ja też takiego nie potrzebuję - wystarczy po prostu solidna plecionka na potrzeby treningu. Polecam obie w/w firmy, mi akurat bardziej podoba się Maturo (gi Serwacha jest nieco bardziej sztywne), ale na pewno zdania będą podzielone.
Co bym Ci doradzał, to kupno nawet dwóch gi. Zawsze będziesz miał wtedy jedno na zmianę, poza tym można mieć np. jedno cięższe a drugie znacznie lżejsze. Oczywiście drugie gi oznacza dodatkowy wydatek, ale niekoniecznie znowu tak duży. Judogi można kupić często okazyjnie, np. od osób, które szybko zrezygnowały z treningów i pozbywają się niemal nowego sprzętu za połowę ceny (choćby Allegro). Ale pierwsze zamawiałbym nówkę, prościutko ze sklepiku. Faceta zawsze cieszą nowe zabawki ;-) .
Pozdrawiam,
M.
Napisano Ponad rok temu
może być jeszcze daniken, ale ceny już ok.300,-[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
REDUTA
ul. Mszczonowska 2
Warszawa
Polska
02337 REDUTA, WARSZAWA
Tel : 004822 5898989
Fax : 004822 5898990
TARGOWEK
ul. Malborska 53
02395 warszawa
Tel : 004822 3337000
Fax : 004822 3337071
Zadzwoń to się dowiesz czy robią jakieś wysyłki.
Napisano Ponad rok temu
8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
maturo osobiscie uzywalem juz bardzo dawno w zastepstwie i nie bylem zadowolony, szczegolnie kolnierz byl szmatlawy. dzieciak jednego ze znajomych kupil maturo i po praniu skurczyla sie tak dalece ze nie dalo sie jej uzywac! sam uzywam norris a od klubu ostatnio dostalem dax (no taka sobie) i adidasa (no kurna nie lubie :wink: tej marki). paru moich znajomych uzywa serwchow i nie nazekaja!
Pozdrawiam MH!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
techniki dla chudzielca ;)
- Ponad rok temu
-
Judo - historia... DZIS(26) 21.40 PLANETE
- Ponad rok temu
-