Nocna Straż
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Nocna Straż
Wczoraj miałem okazję oglądać rosyjski film o wyżej podanym tytule na podstawie książki rosyjskiego autora. Kurde, dlaczego my tak nie możemy tylko musimy tworzyć gnioty w klimacie wieśmina przecie człowieka krew zalewa jak widzi, co można zrobić z dobrej książki i co robią nasi boscy spece od kinematografii.
Gorąco polecam filmik jak dla mnie naprawdę wypas pod każdym względem: bardzo dobry scenariusz, bardzo dobrze nakręcony, i efekty specjalne których nie powstydził by się nie jeden film z zachodu
Gorąco polecam filmik jak dla mnie naprawdę wypas pod każdym względem: bardzo dobry scenariusz, bardzo dobrze nakręcony, i efekty specjalne których nie powstydził by się nie jeden film z zachodu
Napisano Ponad rok temu
Re: Nocna Straż
Mnie kumpel dał ale znalazłem na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Z tym żę teraz dopiero zauważyłem że to nie skompresowany rip dvd więc może poszukaj jakiegoś leprzego. Narazie nie mam czasu na dalsze poszukiwania jak chwile znajde to dam znać.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Z tym żę teraz dopiero zauważyłem że to nie skompresowany rip dvd więc może poszukaj jakiegoś leprzego. Narazie nie mam czasu na dalsze poszukiwania jak chwile znajde to dam znać.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kolejne DVD "Naj"
- Ponad rok temu
-
Aikido w MTV...
- Ponad rok temu
-
Prosba.....
- Ponad rok temu