okładziny
Napisano Ponad rok temu
I drugie pytanie - bezpośrednio do Pitera, ale jak ktoś inny wie, to też się nie obrażę za pomoc :
Pisałeś o możliwości nabycia pochewek z kydexu. Ja bym chętnie reflektował, ale nie znalazłem na stronie adresu, pod którym można się zameldować (a raczej te pochwy są tworzone indywidualnie i trzeba się osobiście zgłosić...). Prosiłbym o adres (?)sklepu(?)
Dzięki za pomoc
PZDR ALL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dlatego też opatrzyłem g10 znakiem zapytania, bo w czasie pisania też nie byłem pewny. Teraz przypominam sobie, że masz rację.Kolega chyba myli kraton z g10 ,ktore bron cie panie boziu gumowe nie jest ...ale kraton ok. ,ew. abs
Kraton.....ok, tylko skąd go skombinować?
A i jeszce jedno-Jumbo dawał kiedyś temat o polerce (m.in. z tego co pamiętam było skąd znaleźć gumę i pastę polerską - a to mnie interesuje) a teraz temat gdzieś się zapodział. Można prosić o link jakby ktoś przypadkiem pamiętał gdzie to było??
Napisano Ponad rok temu
Tudzież:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Guma polerska - czasami na Allegro można zdobyć
Napisano Ponad rok temu
"Pasta polerska jaką można zrobić w domu jest prymitywna jak byk.
Trochę wody, pasta do zębów, trochę bardzo miałkiego piasku, trochę popiołu i mamy najprostszą pastę polerską. Przepis stary jak świat, ale działa!!!"
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
To prosta, ale dość skuteczna pasta polerska. Dobra na delikatną polerkę. Gradacje pasty wynzaczamy gradacja użytego piasku. Można pokombinować z innymi materiałami również.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spychologia w Castoramie to standard, ale zawsze jest kierownik, który ostro zjedzie leniwą obsługę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A po wysypaniu piasku na obudowie bezpiecznika możesz naostrzyć nóż tak, że będzie golił
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
W jaki sposób przeciać szynę kolejową?
- Ponad rok temu
-
kolejna zajawka (jakby to kooniu powiedzial) by Guldan
- Ponad rok temu
-
Pochwy z kydexu...
- Ponad rok temu