![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
w kazdym razie, zastanawiem sie, jaki sposob trzymania gardy wy stosujecie-na ulicy rzecz jasna, w razie Wu
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Garda z otwartymi dłońmi? No nie żartuj sobie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja preferuje taka garde jak opisal jerz.
tob gdzie cwiczysz kravke?(moj 6 zmysl podpowiada mi ze chyba cie znam,przynajmniej z widzenia)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmm bodajze na stronie Combata sa przemyslenia o tym czy bardziej dynamiczne jest wyprowadzenie ciosu z lekko zacisnietymi pieasciami, czy juz z zacisnietymi tak jak w momencie uderzenia.
im wieksze napiecie tym moim zdanieim mniejsza dynamika i ja jestem zwolennikiem jerzowej gardzy czyli z piastkami ale nie z cisnietymi mocno.
Napisano Ponad rok temu
boze, Tae Tad powiedz ze sam nie palisz a lubisz kumplom przypalac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pamiętaj żeby nie była prostokątnashaft - serio kawałek metalu to duża rużnica. wiem ze trzymając w dłoni metalową zapalarkę czy jawarę ma się mocniejsze uderzenie, ale czy myślisz ze naprawdę warto nosić zapalarkę? pytam bo sam nosze się z zamiarem kupna takiej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
shaft - serio kawałek metalu to duża rużnica. wiem ze trzymając w dłoni metalową zapalarkę czy jawarę ma się mocniejsze uderzenie, ale czy myślisz ze naprawdę warto nosić zapalarkę? pytam bo sam nosze się z zamiarem kupna takiej.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu