2) Tak jak w pancrase -> Bas Rutten -> uderzanie nasadą dłoni -skuteczne i bezpieczne (także "z plaskacza")
Też oglądałem jego szkoleniówki i niby prawda, ale kiedyś podczas zabawy z kumplem złamałbym sobie palec, więć ostrożnie.
Napisano Ponad rok temu
2) Tak jak w pancrase -> Bas Rutten -> uderzanie nasadą dłoni -skuteczne i bezpieczne (także "z plaskacza")
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taaa i polamac sobie palce jak ci koleszka nadstawi np czolo...prosta sprawa ze uderzenie luzna reka jest szybsze i dynamiczniejsze takze dobra sprawa miec na pol zacisniete piesci
Napisano Ponad rok temu
zlapał za paluchy?! dobre! i zrobil to szybko? to zalezy jak szybko zareagowales dac sie zlapac za paluchy trzymajac rece w gardzie!chlopie pocholere trzymales tą garde??Zartujesz?
I co ci zrobił?
Złapał za paluchy i zaczął wyginać mi je do góry :-) A wszystko zrobił tak szybko i sprawnie że nawet nie zdążyłem zareagować i znalazłem się na klęczkach :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja również to preferuje.luźno zaciśnięte pięści są zdecydowanie najbardziej uniwersalne, chociaż raz mi się zdarzyło że w trakcie sparringu nie napiąłem,nie ścisnąłem mocniej pięści i w efekcie tego uderzyłem praktycznie luźną reką trafiłem w łokieć kolegi, co spowodowało nie mały obrzęk. Ale wytłumaczę się tym ,że już byłem bardzo zmęczony :-)Ja preferuje piesci lekko zacisniete - zaciskam do konca na chwile przed uderzeniem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu