Z góry dziękuję

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a na staw skokowy nie mozna dzwigni robic?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

)))
 )))Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 Ale jeden zloty medal zostal w mojej sekcji (budokan). Pozdrowienia dla Rafala
  Ale jeden zloty medal zostal w mojej sekcji (budokan). Pozdrowienia dla Rafala  

) byli cholernie kulturalni (az mi do teraz cos nie pasuje
 ) byli cholernie kulturalni (az mi do teraz cos nie pasuje  . Wiec jak mi ktos teraz w gazecie napisze o nich ze to bezmuzgie miesniaki, ktorzy tylko sie brutalnie tlukli, to pierwszy machne smietnikiem w dziennikarza
 . Wiec jak mi ktos teraz w gazecie napisze o nich ze to bezmuzgie miesniaki, ktorzy tylko sie brutalnie tlukli, to pierwszy machne smietnikiem w dziennikarza  

A tu sie okazalo, ze idealnie 73 kg
  A tu sie okazalo, ze idealnie 73 kg  Potem tylko kazdy mnie pytal, w ktorej grupie jestem. Jak mowilem ze w do 73 kg, to kazdy: "a nie wyzej? Bo nie wygladasz". Dopiero jak pokazalem moja "umiesniona" klate to kazdy: "aha to wszystko wyjasnia"
  Potem tylko kazdy mnie pytal, w ktorej grupie jestem. Jak mowilem ze w do 73 kg, to kazdy: "a nie wyzej? Bo nie wygladasz". Dopiero jak pokazalem moja "umiesniona" klate to kazdy: "aha to wszystko wyjasnia"  

Napisano Ponad rok temu
 Co prawda w kategori kobiet dużo nas nie było za to zróznicowanie wag ogromne 8)
  Co prawda w kategori kobiet dużo nas nie było za to zróznicowanie wag ogromne 8)   

Napisano Ponad rok temu
No to jeszcze ja powiem że było naprawdę fajnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A propos wody, to stała do wzięcia dla wszystkich zawodników i to ogłaszałem ze 3 razy. No, ale rozumiem jak to jest - adrenalinka przytępia słuch J. I jeszcze te czirliderkiJ.Zresztą zawsze można zapytać czy to tylko dekoracja.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

- to chyba orginalne Abibasy  :wink:
   - to chyba orginalne Abibasy  :wink:  0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu