Trzeci Turniej w Ne-waza Ju-jutsu - X 2004
Napisano Ponad rok temu
trzeci Turniej w Ne-waza Ju-jutsu (grappling).
Adres: sala gimnastyczna WSUiB
ul. Elektronowa 10, Warszawa
(mniej więcej na przeciwko Żerań/FSO, nieopodal supermarketu Auchan)
Data: prawdopodobnie 9 października 2004
(będzie jeszcze potwierdzona)
Warunki uczestnictwa nie zmieniają się, również regulamin walk pozostaje ten sam.
Serdecznie zapraszamy kluby i zawodników indywidualnych. Przewidziane są atrakcyjne nagrody, o czym jeszcze będzie informacja później
Więcej informacji (regulamin, warunki) znajdziecie w poście z poprzedniej edycji Turnieju:
http://www.forum-kul...showtopic=64883
Pozdrawiam,
Mursi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Impreza na prawdę OK, zdrowy klimat
Datę potwierdze możliwie jak najszybciej, ale rzuciłem już teraz info, coby ludziska mogły możliwie szybko dowiedzieć się.
Zatem - pewnie do zobaczyska
M.
Napisano Ponad rok temu
Moro Ty to masz troszkę daleko :wink: ale o Kobyłce nie zapominaj czekamy w kwietniu
Napisano Ponad rok temu
damy radewitam w październiku pewnie kogoś wyślę
Moro Ty to masz troszkę daleko :wink: ale o Kobyłce nie zapominaj czekamy w kwietniu
Napisano Ponad rok temu
No ja mysledamy radewitam w październiku pewnie kogoś wyślę
Napisano Ponad rok temu
witam w październiku pewnie kogoś wyślę
No, fajnie jeśli będzie reprezentacja Tai-Jutsu :-D .
O to chodzi, by coraz więcej klubów i osób w tym uczestniczyło
Wieczorne pozdrowienia,
M.
Napisano Ponad rok temu
zastanawia mnie jedno dlaczego napisane jest grappling czy zawody sa w gi czy bez???
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i zachęcam do startu :-D ,
M.
Napisano Ponad rok temu
Data: prawdopodobnie 9 października 2004
(będzie jeszcze potwierdzona)
Świeży news i zarazem sprostowanie - turniej odbędzie się
6 listopada 2004 r.
(sobota),
reszta bez zmian.
Pozdrawiam,
M.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Witamczy data jest na 100% pewna? wiadomo moze jakie mniej wiecej by to godziny byly?
Podobno na 100% pewne są tylko dwie rzeczy: podatki i śmierć ;-)
Ale powiedzmy, że na 99% już nic nie powinno się zmienić
Odnośnie godziny - w przypadku zawodników na miejscu trzeba być na tyle wcześnie, aby zdążyć na ważenie. Orientacyjnie będzie to w przedziale 9-10 rano. Same walki niewątpliwie potrwają kilka godzin, więc raczej trzeba sobie zarezerwować popołudnie. Ale na wieczór można już coś zaplanować ;-) .
W przypadku jakichkolwiek newsów będę informował na bieżąco w niniejszym topicu.
Pozdrawiam,
M.
Napisano Ponad rok temu
Groznym zawodnikiem nie bede, ale za to bede mial kupe radochy, kocham parter (ten bez uderzen). Nie wiem, to poprostu cos w sobie ma. Moze dlatego, ze calo wychodze z wakj
Hmm tylko trenera musze podpytac bo podobno reke za bardzo wyciagam i latwo daje na dzwignie wejsc
PS. Mam nadzieje, ze teraz waga nie bedzie przeklamywac, bo znajomi mowili, ze przeklamywala 4 kg i kolega znalazl sie w grupie takich duzych misi, co walka sie skonczyla jak mu Jodoge na glowe zalozyli
Napisano Ponad rok temu
nie ma cos sie zglaszac do balaszkiHmm tylko trenera musze podpytac bo podobno reke za bardzo wyciagam i latwo daje na dzwignie wejsc
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
No ale dzisiaj znowu trening Na dogrzanie w parterze pewnie ktos sie znajdzie
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje, ze teraz waga nie bedzie przeklamywac, bo znajomi mowili, ze przeklamywala 4 kg i kolega znalazl sie w grupie takich duzych misi, co walka sie skonczyla jak mu Jodoge na glowe zalozyli
Fakt, waga niedoważała na jakieś 4 kilogramy , ale każdego w końcu ważyła tak samo (tzn. każdy był tak samo niedoważony) :-D .
Powodem tego, że można się było znaleźć wśród olbrzymów, było więc nie to, że waga lekko przekłamywała. Po prostu było na tyle mało uczestników, że kategorie wagowe były otwarte odgórnie już od 73 kg - panowie zaawansowani, i powyżej 81 kg - panowie początkujący, a w przypadku pań (czterech) w ogóle zrezygnowano z podziału na kategorie.
W ten sposób można było ważyć np. 82 kilo i ścierać się z kimś w okolicach setki. Ale bez sensu byłoby tworzyć grupy, w których byłyby po 2-3 osoby.
Mimo wszystko miejmy nadzieję, że tym razem waga lepiej się spisze ;-) . I że będzie nas więcej :-D .
Pozdrawiam,
M.
Napisano Ponad rok temu
Jak wygladaja sprawy ubezpieczenia ?
Co z oplata startowa?
Czy zadne dane w/w nie ulegly zmianie ? (wlaczajac w to regulamin)?
Napisano Ponad rok temu
opłata startowa będzie wynosić dziesięć złotych,
ubezpieczenie - jak pisałem - ma obejmować ochroną udział w takiej imprezie (na okoliczność ewentualnych urazów, ale tfu tfu),
zgłosić się można tuż przed zawodami.
Pozdr.,
M.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ju Jitsu w Toruniu - gdzie?
- Ponad rok temu
-
Nie ujmujac nic stylowi...
- Ponad rok temu