Kolejne DVD "Naj"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Warto to wogóle oglądać? :? Tylko odpowiedzcie szczerze.
Film jest z 1977 roku więc "popisy" kaskaderów są takie sobie a efekty specjalnye - szkoda słów Film jest raczej dla fanów Norrisa i fanatyków filmów o SW. Jeśli do nich nie należysz to raczej nie polecam
pozdrófffka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nieprawda to jest bardzo sprytne, jeśli chcą zdobyć nowe czytelniczki, bo przecie nie stracą przez to starych a paru facetów kupi to tylko po to, aby mieć film następnie pismo żuci gdzieś w domu i istnieje duża szansa, że druga połowa takiego faceta zacznie to czytać . Nie mówiąc o tym, że taki facet przestanie narzekać (też tak mam) na to, że twoja miłość czyta jakieś gówna zamiast no powiedzmy prasy codziennej.
Sprytne, że tez o tym nie pomyslałem. Swoją drogą jak tylko moja kobieta zaczełaby czytać takie kolorowe pisemka, rzuciłbym ją
Napisano Ponad rok temu
No co Ty. Przychodzi z pisemkiem, ona czyta a Ty masz filmSprytne, że tez o tym nie pomyslałem. Swoją drogą jak tylko moja kobieta zaczełaby czytać takie kolorowe pisemka, rzuciłbym ją
A jezeli pisemko bez filmu to masz racje
Napisano Ponad rok temu
"masz film i brusem i sie zamknij"
"oooo..."
Napisano Ponad rok temu
No co Ty. Przychodzi z pisemkiem, ona czyta a Ty masz filmSprytne, że tez o tym nie pomyslałem. Swoją drogą jak tylko moja kobieta zaczełaby czytać takie kolorowe pisemka, rzuciłbym ją
A jezeli pisemko bez filmu to masz racje
Myślałem o tym przy pisaniu, poprzedniego postu, ja nie dam się kupić za jakiś tam film z Brucem, czy innym zabijaką
Napisano Ponad rok temu
Juz mam.W najnowszej "Naj" "Legionista" z Jean-Claude Van Damme.
Napisano Ponad rok temu
tak w ogole to cos mi sie pochrzanilo i przez chwile mylilem Legioniste z Lwie serce:)
Obejrzalbym sobie Lionka. Pewnie w wypozyczalniach na kasetach gdzies tam jest, a mnie by sie przydalo na DVD. I tak szukam i szukam i nigdzie na DVD nie widze
ostatecznie przejde po wypozyczalniach, ale ktos sie moze orientuje gdzie to mozna dostac ????
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
heh, tez juz mam
tak w ogole to cos mi sie pochrzanilo i przez chwile mylilem Legioniste z Lwie serce:)
Obejrzalbym sobie Lionka. Pewnie w wypozyczalniach na kasetach gdzies tam jest, a mnie by sie przydalo na DVD. I tak szukam i szukam i nigdzie na DVD nie widze
ostatecznie przejde po wypozyczalniach, ale ktos sie moze orientuje gdzie to mozna dostac ????
pozdrawiam
Cierpliwości! Zapewne w którymś z przyszłych numerów naszego ulubionego, multimedialnego pisemnka dla miłośników Sztuk Walki ukaże się i Lionek
"Naj" rules
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Rambo - Pierwsza krew
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli jest tu jakiś moderator to może mógłby podwiesić ten temat i zmienić tytuł na np. filmy z gazet, czy coś w tym stylu. Może wtedy byłby często odwiedzany i ludziska na bieżąco wrzucali by co jest w gazetkach i jednocześnie dowiadywali się co jest coby wiedzieli czego szukać
Aktualnie w kioskach (z tego co ja wziąłem):
Skazani na Shawshank n DVD w Kinie konesera - swietny film
Stary człowiek i morze na VCD - Nowa przyjaciółka - wziąłem bo to lektura i dzieciom sie moim może kiedyś przyda
Film o Nostradamusie w Timesie
I w Kino domowe 4 filmy na jednej DVD zakodowane w Xvidzie:
Umrzeć to za mało, Ostateczna rozgrywka, Sprawa Valentine'a, Flashfire, z tych żadnego nie oglądałem wziąłem z ciekawości.
W poprzednim tygodniu wziąłęm:
Droga bez powrotu - z Kina grozy
Akira - Kino domowe, to jakaś manga czy cuś, jakbym wiedział to bym nie wziął
I nagi instynkt chyba w Gali był
Widziałem jeszcze Austin Powers, Screamers????, Operacja Samum, Cube 2, Coś jest jeszcze z Dolphem Lundgrenem więcej nie pamiętam
pozdrawiam i zachęcam do wpisywania co aktualnie jest w gazetkach
Napisano Ponad rok temu
Akira - Kino domowe, to jakaś manga czy cuś, jakbym wiedział to bym nie wziął
klasyk
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido w MTV...
- Ponad rok temu
-
Prosba.....