Szpagat w ciągu 3 miesięcy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale gratuluje.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kotka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zależy jaki szpagat bo jak przedni to w dwa tygodnie z palcem w nosie
oczywiście mówisz o palcu u nogi??
Napisano Ponad rok temu
Ja rozciągałem się przez 3 miesiące no i jeszcze kilka centymetrów brakuje mi do szpagatu ... co powiecie na to ? ( nie myslcie sobie ze ściemniam ... ale i tak sie na mnie zucą ... :roll: )
E tam, że ściemniasz. Po prostu w wieku 13 lat gnaty jeszcze elastyczne są. Teraz proponuję w ramach wyzwania dotkniecie na prostych nogach czoła to palców u nóg. To się daje zrobić wbrew pozorom 8)
K.
Napisano Ponad rok temu
To jak juz szpagacik jest to teraz proponuje sznureczek :wink:
Kotka
Właśnie...powiedzcie mi co to ten sznureczek?? :?
Napisano Ponad rok temu
Ja rozciągałem się przez 3 miesiące no i jeszcze kilka centymetrów brakuje mi do szpagatu ... co powiecie na to ? ( nie myslcie sobie ze ściemniam ... ale i tak sie na mnie zucą ... :roll: )
E tam, że ściemniasz. Po prostu w wieku 13 lat gnaty jeszcze elastyczne są. Teraz proponuję w ramach wyzwania dotkniecie na prostych nogach czoła to palców u nóg. To się daje zrobić wbrew pozorom 8)
K.
NA PRAWDE?? 8O 8O 8O 8O 8O
ja tylko widziałem jak moja kolezanka łokciami podłogi dotykała stojąc na prostych, złączonych nogach. juz wtedy byłem pod wrażeniem. ale żeby czołem?????
Napisano Ponad rok temu
To jak juz szpagacik jest to teraz proponuje sznureczek :wink:
Kotka
Właśnie...powiedzcie mi co to ten sznureczek?? :?
Napisano Ponad rok temu
Znam takich paru, widziałem wielokrotnie. Sam nie umiem i nie ma szans, żebym umiał - za stary byłem jak się wziąłem za MA. Choc z drugiej strony jeden z tych zo robi jest raptem parę miesięcy młodszy ode mnie. Ale jemu chyba bardziej zależało
Skiper, sznurek, albo szpagat turecki, to tzw. szpagat poprzeczny. Coś takiego, jak ma Qwert_il na awatarze tylko na podłodze i z przyrodzeniem (docelowo) na ziemi.
K.
Napisano Ponad rok temu
Można czołem, można i brodą
Ale to zależy od naszej budowy - jak mamy krótkie nóżki i długi korpus to można a jak na odwrót to raczej nie bardzo. Takie fikimiki to często można zobaczyć na zdjęciach przedstawiających chińskich wushowców bo oni mają taką budowę ciała która im to umożliwia.
Napisano Ponad rok temu
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie jużi tak jesteś guru. poklon
Napisano Ponad rok temu
Skiper, sznurek, albo szpagat turecki, to tzw. szpagat poprzeczny. Coś takiego, jak ma Qwert_il na awatarze tylko na podłodze i z przyrodzeniem (docelowo) na ziemi.
K.
Hmm..to co? Okazuje się, że robie sznurek a zwykłego szpagatu do końca nie dam rady? Lol.
To aby uściślic i żebym miał pewność, że dobrze rozumuję, bo chyba do tej pory z inną terminologią się spotykałem. Czy sznurek czasem zwany jest szpagatem męskim?A to co mówicie na szpagat - szpagatem damskim?
Noite, co w moim pytaniu o sznurek było śmiesznego??Bo do teraz dowcipu nie łapię?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kontuzje -help
- Ponad rok temu
-
Właściwa waga
- Ponad rok temu
-
Rozciąganie