Osada?
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
i jak wrazenia Marti? strata czasu, czy moze jednak warto?
yyy...dotrwalem do 57minuty

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale chodzi mi o jedną rzecz w tym filmie. Jeśli ktoś jego jeszcze nie oglądał to niech nie czyta dalej

Jak wiemy okazało się, że nie ma stworów tylko ten wariat sie za niego przebiera. Pamiętacie scenę gdy "potwór" chodzi po wiosce, wszyscy zamykają się w domach tylko ta dziewczyna niewidoma stoi przy otwartych drzwiach? Z domu na schodkach do piwnicy woła ją kobieta i nie czeka sama, obok niej stoi właśnie ten upośledzony. Więc kto chodził w przebraniu po wiosce?
Bardziej obstawiam, że to wpadka samego reżysera a nie "głebsza myśl" filmu no ale może czegoś w filmie nie zrozumiałem czy przegapiłem dlatego wolę spytać Was :-)
w.
Napisano Ponad rok temu
Przecie wyraźnie jest powiedziane że to starszyzna się przebiera za potwory po to aby młodzi z osady bali się iść do "miast" a upośledzony jakimś nie do końca niwiadomym sposobem znajduje kostium i też zaczyna odgrywać szopkę na swoje własnie potrzeby o czym zresztą straszyzna dowiaduje się pod koniec filmu.
Napisano Ponad rok temu
"otacza ich las z potworami ktore nie pozwalaja nikomu przejsc,ale jakos musieli sie tam dostac zeby te chaty wybudowac...pewnie z tymi potworami to jakas sciema"
[sorry Asaroth, chamski spoiler walnales, wycialem - cyn]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Tekken 5
- Ponad rok temu
-
samuraje i filmy
- Ponad rok temu
-
Grafiki zdjecia potrzebne
- Ponad rok temu
-
Sporty walki w Polityce.
- Ponad rok temu
-
Street Climb
- Ponad rok temu
-
Juras w reklamie TP
- Ponad rok temu
-
Blade Trinity
- Ponad rok temu
-
14.55 Kuziemski vs Shumenov
- Ponad rok temu
-
Out Of Reach
- Ponad rok temu
-
Obrona przed pistoletem ? Niemozliwe ? A jednak!
- Ponad rok temu