Osada?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i jak wrazenia Marti? strata czasu, czy moze jednak warto?
yyy...dotrwalem do 57minuty nudny do tego czasu dosc...dzis w nocy mam zamiar katowac sie dalej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale chodzi mi o jedną rzecz w tym filmie. Jeśli ktoś jego jeszcze nie oglądał to niech nie czyta dalej .
Jak wiemy okazało się, że nie ma stworów tylko ten wariat sie za niego przebiera. Pamiętacie scenę gdy "potwór" chodzi po wiosce, wszyscy zamykają się w domach tylko ta dziewczyna niewidoma stoi przy otwartych drzwiach? Z domu na schodkach do piwnicy woła ją kobieta i nie czeka sama, obok niej stoi właśnie ten upośledzony. Więc kto chodził w przebraniu po wiosce?
Bardziej obstawiam, że to wpadka samego reżysera a nie "głebsza myśl" filmu no ale może czegoś w filmie nie zrozumiałem czy przegapiłem dlatego wolę spytać Was :-)
w.
Napisano Ponad rok temu
Przecie wyraźnie jest powiedziane że to starszyzna się przebiera za potwory po to aby młodzi z osady bali się iść do "miast" a upośledzony jakimś nie do końca niwiadomym sposobem znajduje kostium i też zaczyna odgrywać szopkę na swoje własnie potrzeby o czym zresztą straszyzna dowiaduje się pod koniec filmu.
Napisano Ponad rok temu
"otacza ich las z potworami ktore nie pozwalaja nikomu przejsc,ale jakos musieli sie tam dostac zeby te chaty wybudowac...pewnie z tymi potworami to jakas sciema"
[sorry Asaroth, chamski spoiler walnales, wycialem - cyn]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tekken 5
- Ponad rok temu
-
samuraje i filmy
- Ponad rok temu
-
Grafiki zdjecia potrzebne
- Ponad rok temu
-
Sporty walki w Polityce.
- Ponad rok temu
-
Street Climb
- Ponad rok temu
-
Juras w reklamie TP
- Ponad rok temu
-
Blade Trinity
- Ponad rok temu
-
14.55 Kuziemski vs Shumenov
- Ponad rok temu
-
Out Of Reach
- Ponad rok temu
-
Obrona przed pistoletem ? Niemozliwe ? A jednak!
- Ponad rok temu