dobra styl walki - bez pierdol...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sam podejmuję decyzję odnosnie moich ocen ,a zatem nie wysilaj się z radami dla mnie.Ha ha... Dobry text. :wink: A ty zwierzu daj se w żyłe. Mirek jest świetnym trenerem i na jego treningach panuje spoko atmosfera. To że kogoś pobił daje ci prawo do wyzywania go od prymitywów? Bruce także chodził po ulicy i prowokował do bójek. :-) Raczej w twojej ocenie ludzi to on bardziej zasługuje na miano prymitywa. Wejź rusz głową.masz problem napisz do "Przyjaciółki".
Napisano Ponad rok temu
podobno magister-a nie potrafi logicznie sformułować prostego zdania ....problem można mieć Z kimś/Z czymś .a DO kogoś można mieć np.sprawę ....ale miło mi ,że usłużnie udzielasz mi rad.doceniam to! powinieneś bardziej popracować nad sferą emocjonalną u siebie(jakieś medytacje może pomogą?)aby się tak łatwo nie denerwować z byle powodu .nie wysilaj się na odpowiedz.dbaj o siebie bo popadniesz w nerwicęZwierzu umiesz czytać ? jest napisane " masz jakiś problem do Mirkato się zgłoś do niego "...
jeśli spędza ci On sen z powiek to już Twój problem...
Wnerwiłeś mnie...idź nabijać posty gdzie indziej...
nie pozdrawiam
gnz
p.s. dla Ciebie P-Chan cytat z "Psów": "chodź Tadziu nie gadamy z gnojem"...
pozdro dla Łodzi
gnz
Napisano Ponad rok temu
okniński nie gardzi kasą z różnych źródeł(a na tym punkcie wielkie potrzeby) :)na treningach są studenci,magistrowie(a niektórzy trudnią się niezbyt zacnymi procederami) ......a zatem dyplom do niczego nie obliguje ,trenują....... też harcerze ......jak juz nadmieniłem-okniński jest tak napalony na kasę,ze jest skłonny wydrzeć ją z dupy diabłu i nie odrzuca NIKOGO kto zgłasza sie na treningi
przestań frajerze pisać bzdury o Mirku :twisted:
nawet jakby miał jakikolwiek wyrok to wiadomo jakie są polskie sądy - drukują wyroki nie patrząc jaka była prawda,a ewentualny wyrok za pobicie u osoby trenującej pod walkę na ulicy to ... nic złego świadczy tylko że oprócz teorii ma styczność z praktyką 8)
a ty masz jakieś kompleksy - wygadujesz bzdury na Mirka, na ludzi z KM czy ATS, co nie dałeś rady nigdzie na treningu ?
a tak na marginesie to od prowadzącego zależy kogo odrzuca z treningów - a btw nie znalazłem żadnego powodu dla którego Ci wszyscy ktorych wymieniłeś nie zasługiwaliby na prawo uczestniczenia w treningach.
i ostatnia rzecz jesteśmy z Mirkiem kolegami i nie życzę sobie by ktokolwiek Go obrażał więc skończ tą pisaninę
Napisano Ponad rok temu
Kinkong, coraz bardziej mam wrazenie ze sie znamy:)
Napisano Ponad rok temu
cipciuś! skoro jestes z mirkiem okninskim kolegami to nie wpierdzielal sie ze stonniczymi tekstami! nie mam zastrzezen do poziomu technicznego mirka....a kazdy instruktor moze nauczac kazdego kto mu zaplaci(nawet mafiosi)...ale niech nie robia z siebie szlachetnych niewiniątek.jesli wykorzystuje sie swoje techniki do bicia ludzi to jest to oczywiscie CHWALEBNE bo wiadomo ze technika jest ok! piszesz ze ciezkie pobicie ze wstrzasem mozgu to nic zlego?to pogratulowac !okniński nie gardzi kasą z różnych źródeł(a na tym punkcie wielkie potrzeby) :)na treningach są studenci,magistrowie(a niektórzy trudnią się niezbyt zacnymi procederami) ......a zatem dyplom do niczego nie obliguje ,trenują....... też harcerze ......jak juz nadmieniłem-okniński jest tak napalony na kasę,ze jest skłonny wydrzeć ją z dupy diabłu i nie odrzuca NIKOGO kto zgłasza sie na treningi
przestań frajerze pisać bzdury o Mirku :twisted:
nawet jakby miał jakikolwiek wyrok to wiadomo jakie są polskie sądy - drukują wyroki nie patrząc jaka była prawda,a ewentualny wyrok za pobicie u osoby trenującej pod walkę na ulicy to ... nic złego świadczy tylko że oprócz teorii ma styczność z praktyką 8)
a ty masz jakieś kompleksy - wygadujesz bzdury na Mirka, na ludzi z KM czy ATS, co nie dałeś rady nigdzie na treningu ?
a tak na marginesie to od prowadzącego zależy kogo odrzuca z treningów - a btw nie znalazłem żadnego powodu dla którego Ci wszyscy ktorych wymieniłeś nie zasługiwaliby na prawo uczestniczenia w treningach.
i ostatnia rzecz jesteśmy z Mirkiem kolegami i nie życzę sobie by ktokolwiek Go obrażał więc skończ tą pisaninę
Napisano Ponad rok temu
Mało się udzielam na forum ale staram się być na bierząco :-) dlatego darujcie sobie te bluzgi - i albo wojujcie sobie gdzieś na jakiejś polance face to face ( szybciej sobie wyjaśnicie problemy ) albo trzymajcie się tematu - gościu zadał pytanie to dajcie jak wiecie odpowiedź ( ale bez zbednego pier.....nia ).
pzdr
Demonides
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co mozna cwiczyc we Wrocku??
- Ponad rok temu
-
Dobre zestawienie?
- Ponad rok temu
-