dobra styl walki - bez pierdol...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sam podejmuję decyzję odnosnie moich ocen ,a zatem nie wysilaj się z radami dla mnie.Ha ha... Dobry text. :wink: A ty zwierzu daj se w żyłe. Mirek jest świetnym trenerem i na jego treningach panuje spoko atmosfera. To że kogoś pobił daje ci prawo do wyzywania go od prymitywów? Bruce także chodził po ulicy i prowokował do bójek. :-) Raczej w twojej ocenie ludzi to on bardziej zasługuje na miano prymitywa. Wejź rusz głową.masz problem napisz do "Przyjaciółki".
Napisano Ponad rok temu
podobno magister-a nie potrafi logicznie sformułować prostego zdaniaZwierzu umiesz czytać ? jest napisane " masz jakiś problem do Mirkato się zgłoś do niego "...
jeśli spędza ci On sen z powiek to już Twój problem...
Wnerwiłeś mnie...idź nabijać posty gdzie indziej...
nie pozdrawiam
gnz
p.s. dla Ciebie P-Chan cytat z "Psów": "chodź Tadziu nie gadamy z gnojem"...![]()
pozdro dla Łodzi![]()
gnz

Napisano Ponad rok temu
okniński nie gardzi kasą z różnych źródeł(a na tym punkcie wielkie potrzeby) :)na treningach są studenci,magistrowie(a niektórzy trudnią się niezbyt zacnymi procederami)
......a zatem dyplom do niczego nie obliguje
,trenują....... też harcerze
......jak juz nadmieniłem-okniński jest tak napalony na kasę,ze jest skłonny wydrzeć ją z dupy diabłu i nie odrzuca NIKOGO kto zgłasza sie na treningi
przestań frajerze pisać bzdury o Mirku :twisted:
nawet jakby miał jakikolwiek wyrok to wiadomo jakie są polskie sądy - drukują wyroki nie patrząc jaka była prawda,a ewentualny wyrok za pobicie u osoby trenującej pod walkę na ulicy to ... nic złego świadczy tylko że oprócz teorii ma styczność z praktyką 8)
a ty masz jakieś kompleksy - wygadujesz bzdury na Mirka, na ludzi z KM czy ATS, co nie dałeś rady nigdzie na treningu ?
a tak na marginesie to od prowadzącego zależy kogo odrzuca z treningów - a btw nie znalazłem żadnego powodu dla którego Ci wszyscy ktorych wymieniłeś nie zasługiwaliby na prawo uczestniczenia w treningach.
i ostatnia rzecz jesteśmy z Mirkiem kolegami i nie życzę sobie by ktokolwiek Go obrażał więc skończ tą pisaninę

Napisano Ponad rok temu
Kinkong, coraz bardziej mam wrazenie ze sie znamy:)
Napisano Ponad rok temu
cipciuś! skoro jestes z mirkiem okninskim kolegami to nie wpierdzielal sie ze stonniczymi tekstami! nie mam zastrzezen do poziomu technicznego mirka....a kazdy instruktor moze nauczac kazdego kto mu zaplaci(nawet mafiosi)...ale niech nie robia z siebie szlachetnych niewiniątek.jesli wykorzystuje sie swoje techniki do bicia ludzi to jest to oczywiscie CHWALEBNE bo wiadomo ze technika jest ok!okniński nie gardzi kasą z różnych źródeł(a na tym punkcie wielkie potrzeby) :)na treningach są studenci,magistrowie(a niektórzy trudnią się niezbyt zacnymi procederami)
......a zatem dyplom do niczego nie obliguje
,trenują....... też harcerze
......jak juz nadmieniłem-okniński jest tak napalony na kasę,ze jest skłonny wydrzeć ją z dupy diabłu i nie odrzuca NIKOGO kto zgłasza sie na treningi
przestań frajerze pisać bzdury o Mirku :twisted:
nawet jakby miał jakikolwiek wyrok to wiadomo jakie są polskie sądy - drukują wyroki nie patrząc jaka była prawda,a ewentualny wyrok za pobicie u osoby trenującej pod walkę na ulicy to ... nic złego świadczy tylko że oprócz teorii ma styczność z praktyką 8)
a ty masz jakieś kompleksy - wygadujesz bzdury na Mirka, na ludzi z KM czy ATS, co nie dałeś rady nigdzie na treningu ?
a tak na marginesie to od prowadzącego zależy kogo odrzuca z treningów - a btw nie znalazłem żadnego powodu dla którego Ci wszyscy ktorych wymieniłeś nie zasługiwaliby na prawo uczestniczenia w treningach.
i ostatnia rzecz jesteśmy z Mirkiem kolegami i nie życzę sobie by ktokolwiek Go obrażał więc skończ tą pisaninę![]()

Napisano Ponad rok temu
Mało się udzielam na forum ale staram się być na bierząco :-) dlatego darujcie sobie te bluzgi - i albo wojujcie sobie gdzieś na jakiejś polance face to face ( szybciej sobie wyjaśnicie problemy ) albo trzymajcie się tematu - gościu zadał pytanie to dajcie jak wiecie odpowiedź ( ale bez zbednego pier.....nia ).
pzdr
Demonides
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Co mozna cwiczyc we Wrocku??
- Ponad rok temu
-
Dobre zestawienie?
- Ponad rok temu