Na uspokojenie...
Napisano Ponad rok temu
Chodzi, o to, ze czasem za nerwowo, za emocjonalenie reaguje na walke, jestem spiety, rozdrazniony. I wtedy nie dosc, ze błyskwicznie wysiada sie kondycyjnie, to jeszcze robi sie jakies dziwne rzeczy, nerwowe zachowania w ringu itp.
Chodzi mi o jakies preparaty, nie ogupiajace, tylko takie przez, które bym sie bardziej uspokoił, ja nie moge byc wolniejszy, ale muszę byc bardziej opanowany.
Mieliscie kiedys coś takiego? I co na to poradzic?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
To pomaga - dowiedzione empirycznie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli mówicie, ze to powinno minąć z biegiem czasu/pod wpływem otrzaskania się większej ilosci sparingów?
Ewentualnie spowoduje u ciebie jakis uraz psychiczny który uniemozliwi ci jakiegolwiek starty
, albo znudzenie - znowu wpierdol
Tagze masz do wyboru odp a,b i c
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ze jestes spiety i nerwowy podczas sparingu to norma (na poczatku) to przechodzi, kwestia ilosci sparingu, po co ci jakies gowna na uspokojenie
Mówisz? No to nic tylko czesciej sparować 8)
A jedyne co mam na uspokojenie to jakieś ziólka dostałem, oczywiscie nic nie daja, ale sobie wmawiam, ze jestem spokojniejszy i to nawet pomaga 8O
Pozdro. i dzieki wszystkim!
Napisano Ponad rok temu
Kotka
Napisano Ponad rok temu
Czyżbyśmy mieli ochotniczkę :wink:A ja proponuje mily masaz z cudownie pachnacymi olejkami wykonany oczywiscie przez olsniewajaco piekna kobiete. Brak stresu murowany :wink:
Kotka
Napisano Ponad rok temu
A ja proponuje mily masaz z cudownie pachnacymi olejkami wykonany oczywiscie przez olsniewajaco piekna kobiete. Brak stresu murowany :wink:
Kotka
No, no, ale takie "zabawy" kosztują więcej niz herbatka.. :wink:
:twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
POMOCY!!!
- Ponad rok temu
-
Otylia wygrała!!!!!
- Ponad rok temu