**SPARINGI**
Napisano Ponad rok temu
P.S. Następna zasadzka to wyczerpanie sie bateryjek w pilocie w najmniej spodziewanym momencie
Napisano Ponad rok temu
P.S. Mam nadzieję, że łokieć już nie boli.
Napisano Ponad rok temu
same dobre wiadomosci dostaje w tym tygodniu
Napisano Ponad rok temu
Sobota, 18.09.2004
Nad ranem
00-06
6/8 °C
Wiatr: 8 km/h
Śnieg: 0.0 mm Deszcz: 0.0 mm
1016 hPa
Przed południem
06-12
8/18 °C
Wiatr: 12 km/h
1014 hPa
Po południu
12-18
14/18 °C
Wiatr: 11 km/h
1011 hPa
Wieczorem
18-24
10/14 °C
Wiatr: 10 km/h
zawiadamiam wszem i wobec ze moge sie pojawic..zajecia mam odwolane.zeby nie bylo przypalu niech sie wpisują do godz 7.30 18.09. Ci którzy będą BANKOWO ! ja będę
czekam na wpisy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nogi masciami smaruje...
...ale to już lepsze niż oberwać po lewym jaju
pozdrawiam tomek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
domyslam sie ze swierze powietrze odpada gdy w gre wchodzi ponizej 10 st C i deszcz ale moze jakas sala ? sam sparowac sie nie planuje (narazie) z powodu b malego przygotowania w SW (lacznie jakies pol roku) ale chetnie bym potparzyl to i owo :-)
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o sale to myślę, że jest to do zrobienia, ale trzeba by jakąś naprawdę pewną grupę ludzi zebrać (ja ostatnio się do nich nie zaliczałem). Niestety nie mam żadnych znajomych miejsc, które można by wynająć a starczy zwykła sala gimnastyczna, oczywiście mata była by lepsza, ale jak nie ma to nie szkodzi. Orientacyjna cena takiej sali na godzinkę albo półtorej to koło 50 zeta(z tego, co wiem), więc fajnie by było żeby rozłożyło się to, co najmniej na 5 6 osób.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mozemy skorzystać z salki na Zakrzewskiej. Ma to swoje plusy i minusy od razu dodam. Te pierwsze to: dwa pomieszczenia niezbyt duże (tylu co sie nas pojawia na razie nie powinno byc problemów), mata grubości karimaty, opłata 10PLN/trening/twarz.
Muszę być obecny, mozemy zacząć w łykent 9-10.10.
Plusy: dwie salki - w jednej sparujemy w drugiej mozna co innego ćwiczyć, nikt na czasu nie limituje, do dyspozycji mamy worki w różnej wielkości, hantle, atlas, rowerki - można ćwiczyć ile wlezie, jak przyjdzie mniej osób to kasa na twarz jest zawsze taka sama.
Żeby uniknąć problemów ze wstawaniem w sobotę rano może lepiej przenieść na niedzielę trochę później :-) . Czekam na wasze opinie i propozycje
Napisano Ponad rok temu
Ja sie pisze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Smieszne walki
- Ponad rok temu
-
Co trenowac w Poznaniu???