What's wrong with Seagal??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wingman - nie pekaj; potraktuj to jako duchowe aikitaiso Trza być twardym nie mientkim :wink: No i pamietaj, ze nasz mod ubóstwia tematy o StefanieO rany, przy nich to miszcz Marian wysiada. Nie dałem rady przejść całości. przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mój idol Stefan ostatnio ssie na całej linii, a w Belly of the Beast zrobili z niego niezniszczalneo Terminatora
Szczepan jak Ci sie podobalo 10 Rules of Steven Seagal movie?
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie to aktor z piatej ligi.Szczepan jak Ci sie podobalo 10 Rules of Steven Seagal movie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widzisz ty o Nim tak, a on i tak cię kocha i usmiecha się prominnnie do ciebie :wink:Dla mnie to aktor z piatej ligi.
Szczepan jak Ci sie podobalo 10 Rules of Steven Seagal movie?
P.S. Zwróć uwage na podpis w nawiasie) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurna, tobie to nie dogodzisz :twisted: :wink: Jesteś zwyczajnie uprzedzony 8)Nawet ten jego usmiech jest taki jakis................hmhm............falszywy........
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A zwłaszcza bujnej grzywy :wink:On nie jest uprzedzony, tylko mu najwyraźniej w świecie zazdraszcza No tego uśmiechu i w ogóle :wink: :wink:
" Łysi i łysiejacy! przekażcie sobie błysk pokoju" - jak mawia Leszek Mazan prezes Polskiej Partii Łysych 8)
Napisano Ponad rok temu
Przeciez widac, ze Stefan juz sie wypisal z lysiejacych. Na nowych zdjeciach wlosow ma wiecej niz na starych.A zwłaszcza bujnej grzywy :wink:
" Łysi i łysiejacy! przekażcie sobie błysk pokoju" - jak mawia Leszek Mazan prezes Polskiej Partii Łysych 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ci musi wyjasnic główny antagonista pana SS czyli MR Szczepan J. vel Wódz vel moderator. My wszyscy pozostali kochamy Stefana jak francuskie rogaliki z kawą z rana 8)a czy może mi ktoś dokładniej wytłumaczyć dlaczego światek Aikido nie lubi pana SS ??? wiem tylko tyle że w jednej gazecie poświęconej Karate napisali o nim że wyzywa wszystkich innych fighterów od cimięg i pierdoł może mi objaśni ktoś coś wiecej?? niestety z anglika dobry nie jestem....
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dojo Iaido w Warszawie >
- Ponad rok temu
-
Wprawka do randori.
- Ponad rok temu
-
Letnia Szkoła Aikido Złotów 2004