AvP (film)
Napisano Ponad rok temu
Na zasadzie - uau jaki ten predator czy inny strachosiej pikny i naturalny, ale go ucharakteryzowali tego typa - a ty zonk, to nie ucharakteryzowany typ tylko efekt - juz mnie paniemaju?
Napisano Ponad rok temu
Widzialem trailer i bylo pare fajnych scen np. jak sie grupka predatorow bronila przed masakryczna iloscia obcych
kurcze - w ktorym trailerze to bylo? specjalnie obejrzale jeszcze raz i nie znalazlem
Napisano Ponad rok temu
Po obejrzeniu tego obawiam sie ze film moze byc lipny...
Napisano Ponad rok temu
nie wiem,ale napewno nie w oficjalnym,xarr gdzies sciagnal z p2p-to chyba jakis starszy tariler niz jest na sronce.Jesl gdzies znajdziesz to obejrzyj ta scena na piramidzie wyglada naprawde "szacunkowo"kurcze - w ktorym trailerze to bylo? specjalnie obejrzale jeszcze raz i nie znalazlem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze zeby tylko reszte swiata podbil i zadne matrixy i wladcy pierscieni mu nie podskocza 8)
no, no, nie przesadzajmy... Jeszcze nie widzialem, ale nie sadze, zeby wladce zdeklasowal, ani nawet matrixa jedynke... Chociaz - bardzo bym sobie tego zyczyl...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja rowniez, szkoda ze fabula filmu z komiksem nie bedzie miala (z tego co slyszalem) nic wspolnegoodkąd dorwałem komiks z AVP z pierwszego wydania w Polsce czekałem na film o takiej tematyce... idę do kina tylko trailerki nie chcą mi się wyświetlic na kompie łeee
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawy tez bylby film na podstawie ,,Lobo,,...
poklon poklon poklon poklon :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Niestety posialem linka do tego, po screenach nawet niezle toto wygladalo.
Napisano Ponad rok temu
Ograniczę się tylko do : :bad-words: :bad-words: :bad-words: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
bo gra jest moja najulubiensza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Film jest czeski(!!), graja Anglicy i Czesi. Poza głowna postacia kobiecą. Ludzką of course.. bo przecież nie f.. bitch ailen
film głownie dla alien-fanow.. podejrzewam ,ze beda dlasze cześci.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Filmiki demonstracyjne i opinia
- Ponad rok temu
-
XMA i MAT - Extreme Martial Arts i Martial Arts Tricks
- Ponad rok temu
-
Ognista Fura !!!