AvP (film)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obawiam się też, że klimat będzie podobny do "Alien 4", czyli "od razu karty na stół i siekanina aż do końca". :?
Czekałem na ten film kilka ładnych lat - i MUSZĘ go obejrzeć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W cholere bylo komiksow z tej serii...a film bedzie do bani...jak niestety wszystko co kreca na podstawie komiksow] Pamiętacie, kiedyś był nawet komiks o tym :-) . Co tym sądzicie???
Napisano Ponad rok temu
Ciekawy tez bylby film na podstawie ,,Lobo,,...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
AvP juz zarezerwuje sobei miejsca ! pozycja kotrej niemozna pzregapic ; P
Napisano Ponad rok temu
To zależy jak się ten "szajs" zrobi.Obejrzałem te trailery wszystkie, może być ciekawie pod warunkiem że nie będzie komputerowego szajsu jak w klonach czy widmie.
Napisano Ponad rok temu
To zależy jak się ten "szajs" zrobi.Obejrzałem te trailery wszystkie, może być ciekawie pod warunkiem że nie będzie komputerowego szajsu jak w klonach czy widmie.
Ot co. Efekty komputerowe sa dobre wtedy kiedy pojecia nie mamy, ze to efekty komputerove, pierwszy z brzegu przyklad to eee... no ten jakby robinson crusoe z Tomem Hanksem, zapomnialem tytulu.
Napisano Ponad rok temu
A Władca Pierścieni? Przecież wiadomo, że tam same efekty. I co? Złe?Ot co. Efekty komputerowe sa dobre wtedy kiedy pojecia nie mamy, ze to efekty komputerove, pierwszy z brzegu przyklad to eee... no ten jakby robinson crusoe z Tomem Hanksem, zapomnialem tytulu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo tu jest prosta zależność. Jak film kiepski to efekty też się wydają takie.NIe wypowiem sie bo za wladca nie przepadam. Podaje tylko swoje osobiste preferencje dot. efektow komputerowych. Na przyklad te z matrixa 3 mi sie ie podobaly nijach bo byly tak kiczowate, ze leb odpada.
Matrix 3 był do dupy to się efekty obserwowałem. I fakt : oceniam, że słabe.
Bo jak się ogląda film po którym się coś oczekiwało dla samych efektów to się je ocenia jako słabe.
A tak szczerze : w matrix 1 były lepsze efekty? A film był dobry więc po co czepiać się efektów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A i fajne motto filmu "whoever wins-we lose"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Takze nie idzmy z przeswiadczeniem ze to bedzie ,,kicha,, ze duzo widac pomocy kompa i innych...
Pozdrowka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Filmiki demonstracyjne i opinia
- Ponad rok temu
-
XMA i MAT - Extreme Martial Arts i Martial Arts Tricks
- Ponad rok temu
-
Ognista Fura !!!