XMA i MAT - Extreme Martial Arts i Martial Arts Tricks
Napisano Ponad rok temu
Od niedawna zacząłem się interesować XMA, jak byłem mniejszy to jakieś fikflaki na materacu wyciągniętym z łóżka robiłem
Teraz niewiele więcej zrobię ale na wakacjach myślę potrenować. Fikflak do tyłu to na razie mój cel. Nie potrafię przezwyciężyć strachu przed upadkiem na głowę. Heh. Dzięki za Training Day i Cyborgi, świetna sprawa !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hey Cheetah, nie pamiętam czy byłeś na tym pokazie w 2004 roku na R-konie w Rzeszowie, ale pamietam pokaz Yokozuki. Zrobiliście na mnie ogromne wrażenie, pierwszy raz coś takiego widziałem na żywo
Od niedawna zacząłem się interesować XMA, jak byłem mniejszy to jakieś fikflaki na materacu wyciągniętym z łóżka robiłem
Teraz niewiele więcej zrobię ale na wakacjach myślę potrenować. Fikflak do tyłu to na razie mój cel. Nie potrafię przezwyciężyć strachu przed upadkiem na głowę. Heh. Dzięki za Training Day i Cyborgi, świetna sprawa !
Tak tak byłem na R-Kon'ie [robilismy własnie pokaz z grupą] ...
Jak chcesz to ściagnij sobie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] na którym jest kilka scenek właśnie z R-Kon'u
A co do ,,Czasem Parkour,, - widziałem już pewien czas temu ten filmik - nawet przyjemny ... :wink:
Napisano Ponad rok temu
26 marca wypada w Wielka Sobotę - nic nie poradzę, taka data odpowiadała większości przyjezdnych, ale nie przeszkodzi to nam w dobrej zabawie ...
Chętnych do zapoznania się z polską sceną Martial Art Trickz zapraszam w godzinach 10 do 13 - [hala MOSiRu] Wstęp wolny ...
Nie będzie to w formie pokazu czy czegoś ... poprostu grupka ludzi będzie prezentowała swoje umiejętności podczas hmmm jakgdyby ,,wielkiego treningu,, a raczej ,,popisu między sobą,, ...
Jeszce raz zapraszam ... Dobry sposób na nudę
ps. jeśli ktos nie wie co to jest Martial Art Trickz to zapraszam na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - i sciągnijcie sobie samplery/filmiki ... Będzie wszystko jasne ... ;]
ps.osoby chcące wziąść udział w zjeździe kontaktoważ się ze mną na gg 2820096
:wink:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Cheetah respect za umiejętności i upór w dężeniu do celu... poklon
Napisano Ponad rok temu
ps. 22 kwietnia na premierze Banlieue 13 [13sta Dzielnica] w Multikinie warszawskim będzie David Bell :wink:
Napisano Ponad rok temu
triki w wykonaniu kolesi z taepoonga, warto zobaczyc, ci kolesie od paru lat regularnie startuja w konkursach typu Martial Arts Tricks. Milego ogladania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stary pocykaj fotki, nakręć film Może sie David przebiegnie gdzieś w celach pokazowych hehehe
Cos nie czaje tego wpisu ... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Więc gdyby pokazał gdzieś przez moment sowje umiejętnosci to byłoby na co popatrzec. Ponieważ jesteś bardzo w temacie to pomyślałem że będziesz sie chciał wbić na premierę "Banlieue 13". I przy okazji strzelic jakąś fotkę...a to przebiegniecie sie w celach pokazowych Davida to taki żarcik :wink:
Napisano Ponad rok temu
A co do premiery Banlieue 13 to hmmm raczej ciężko widze moją obecnośc na premierze, choc nie ukrywam, że bardzo chciałbym na nia pojechać [film juz widziałem także warto jechać] pozatym też zobaczyłbym Bell'a i może, może ... a z resztą marzenia ... :roll:
Cos świeżego :
Samplerki kumpla z ekipy : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Miłego oglądania :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jakośc niezbyt, ujęcia itd też beznadziejne [wina kamerzysty] ale i tak ciekawie sie ogląda ...
A to samplerek zmontowany z materiału poczatkowego [rozgrzewkowego] ogólnie mi się nie podoba ale też jest pare ciekawych rzeczy ...
Miłego ogladania ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do światku Martial Art Trickz to już dzieje się dość w sumie ,,sporo,, - coraz więcej osoób się tym interesuje, mamy swoje ,,zloty,, [już były 3 w Polsce] ...
heh samplerek na Bilangu pewinie sie pojawi [mój oczywiście] jak narazie kończe własnie go montować [kończe dogrywac elementy - pozatym to będzie raczej demo złożone z kilku motywów] ... pozatym są juz 2 polskie samplerki na Bilangu ... :wink: [a link do naszej Yokozukowej stronki widnieje już hmmm :roll: rok czasu] ...
Dobra koniec z przechwałkami ...
Dzięki za miłe słowa ... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Sam nagłówek już rozwala ..
Ale przynajmniej jest ... :wink:
Napisano Ponad rok temu
ale jesteś w prasie normalnie 8) I to nie w rybryce kryminalnej hehehe
Napisano Ponad rok temu
MIłego oglądania ...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1