XMA i MAT - Extreme Martial Arts i Martial Arts Tricks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A dlaczego pożegnalny? :wink:Wiem że brakuje mi wiele do reszty itp ale skoro widzę że dają linki do XMA to zarzucę i ja link do sampla [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] życzę enjoy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dopiero DivX Player sobie z tym poradził :wink:
PS Całkiem nieźle sobie poczynasz, życze dalszych postępów
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wystepują ; Pyndzel, Rem, Cheetah
... krótki filmik zmontowany w wolnym czasie na treningu :wink:
Napisano Ponad rok temu
Oto pierwszy samplerek z tego zlotu :wink:
Napisano Ponad rok temu
oraz kilka fotek ...
Napisano Ponad rok temu
... śmiało ludzie, śmiało ...
Napisano Ponad rok temu
jak sie oglada takie dobre migawki z roznych ma, to czesto ma sie ochote zaczac treningi bo kazdy sport ma cos w sobie - a ten ma w sobie naprawde duzo , ale zeby to na wszystko miec czas...
Napisano Ponad rok temu
>! genialne !
Napisano Ponad rok temu
Ta symulacja walki niezła , ale nie podoba mi sie osobiście - to tez podpada pod XMA Tricks ? :wink:
Za to samplerek z II Ogólnopolskiego Zlotu tricksterów - Wrocalw 2005 - bardzo dobry, poziom ludzi rosnie i jest coraz lepiej.
Powiedz mi tylko czy któryś z tych ludzi trenuje triki od więcej niż 3-4 lat ??
No i coż jeszcze - brakowało mi folha seca ( po Waszemu chyba rodeo) w wykonaniu Songa ( zajebiste ) , a Twoja 360 na koniec Cheetah też jakaś fajna :twisted:
Nie dośc że po zwykłej gwieździe to ładnie sie 'rozkładasz' na końcu.
To tyle , pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
... folha secca - po naszemu to ,,revers,, albo zcasem ,,revers gainer,, [roeo to łapanie się za kostki i wygicie włuk podczas salta] ...
W samplerku pod koniecrobie twistkicka po gwieździe [twistkick - b.twist z kopnięciem na końcu] ... śrubka - ,,full twist,, inaczej wygląda w moim wykonaniu ....
heh nareszcie się cos ruszyło zkomentarzami - dzięki za wasza opinie, jest bardzo cenna - zawsze ktoś spojży na ,,to,, pod innym kątm i si wypowi jak się na to zapatruj ...
... w przeciagu 2 tygodni mam zamiar wypuścić już moje demko [ale brak mi części nowych materiałów i niektórych nowo nauczonych połączeń - także demko ni będzie zawirało najaktualniejszych elementów ale mysle, że wam się spodoba] ...
... aloha ... :wink:
Napisano Ponad rok temu
jak widac to jest moj pierwszt post.
nie wiem czy bedziecie wogole chcieli ze mna rozmawiac z racji iz jestem zupelnie poczotkujacy w XMA ale cholernie mi sie to podoba... sami rozumiecie.mam jednak cicha nadzieje ze ktos mnie wyslucha:)
Moj problem polega na tym ze zupelnie nei wiem od czego zaczac swoja przygode z XMA. Sa jakies poradniki w necie jakies ksiazki , cokolwiek co pokazaloby nauke XMA od podstaw?
z gory wielkie dzieki
Napisano Ponad rok temu
Coś mi sie potntegowało i zamiast PW wysąłem posta 8O
Napisano Ponad rok temu
Prosze kogoś z moderatorów by usunęli powyzszy wpis i ten obcnyktory czytacie... :wink:
Coś mi sie potntegowało i zamiast PW wysąłem posta 8O
masz fuksa, ze jako pierwszy zobaczyl to dobry wujek cynik
Napisano Ponad rok temu
... miłego ogladania :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a i z pokazu bardzo ciekawe wyrywki sa.
Napisano Ponad rok temu
Hehe rozrywkowy samplerek Taki w strone stuntów bardziej. Mam takie pytanko - jest scena w której koleś spada ze schodów...mógłbyś może przybliżyć jakieś podstawowe bhp takiego manewru?Bo czasem sie to w zyciu zdarza i może trzeba o czymś szczególnie pamiętać w takim momencie...
... bo to samplerek z elementami kaskaderskimi, jak i troche walk reżyserowanych z pokazów ... hahaha a co do tego ,,kolesia,, to we wszyskich scenach ja jestem bo to moje demko cascade :wink:
... technika upadku ze schodów jest troche skomplikowana i zależna od topografi danych schodów gdyż należy odpowiednio skoordynować ułożenie ciała przy schodach -najwazniejszy jest początek tzn pierwsze 2-3 schody i lądowanie [czyli zatrzymanie się] ... należy tak obrać rotację by nie lądować kończynami, kręgosłupem na kanty schodów i by nas nie przekręciło [by cały czas lecieć bokiem] a zatrzymani ni może być nagłe tzn na ścianie itd [chyba, że jest to zamierzane] ... Musisz poprostu sobie to ,,wyczaić,,
... dzięki za komentarze ...
... za niedługo ukaże się moje ,,pełne,, demo ... tam będzie większść umiejętności ukazane ... a nie tylko elmenty kaskaderskie jak na samplu powyrzej ...
:wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
-
Google (1)
10 następnych tematów
-
Ognista Fura !!!
- Ponad rok temu
-
Wymiana filmami treningowymi
- Ponad rok temu