Skocz do zawartości

Zdjęcie

do silvio

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

budo_barlug
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 551 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

do silvio
mam pytanie przegladalem wczoraj wieczorem stare posty i ciekawe pytania i prosze mam pytanie do ciebie:
pislaes ze przeszedles do bjj i ze daje ci to wszsytko skutecznosc i taki tam inne zrezygnowales z aikido dla bjj
wiem ze teraz cwiczysz aikido wiec pytanie jest dlaczego odszedles od bjj
bo to tez wiem !
jezeli gdzies to napisales to sory ale nie znalazlem takiej wypowiedzi
a bardzo mnie ciekawi
jezeli nwet caly czas cwiczyles aikido i uzupelniales bjj to uwazasz ze przez pare miesiec "uzupelniles" wszystko ?????
i dlatego przestales cwiczysc bjj i jak cwiczyles bjj to w warszawie prawda moge wiedziec w jakim klubie
ps. sory za wscibskosc
  • 0

budo_barlug
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 551 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: do silvio
silvio where are you?????????
  • 0

budo_silvio
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 829 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mam pytanie przegladalem wczoraj wieczorem stare posty i ciekawe pytania i prosze mam pytanie do ciebie:
pislaes ze przeszedles do bjj i ze daje ci to wszsytko skutecznosc i taki tam inne zrezygnowales z aikido dla bjj
wiem ze teraz cwiczysz aikido wiec pytanie jest dlaczego odszedles od bjj
bo to tez wiem !
jezeli gdzies to napisales to sory ale nie znalazlem takiej wypowiedzi
a bardzo mnie ciekawi
jezeli nwet caly czas cwiczyles aikido i uzupelniales bjj to uwazasz ze przez pare miesiec "uzupelniles" wszystko ?????
i dlatego przestales cwiczysc bjj i jak cwiczyles bjj to w warszawie prawda moge wiedziec w jakim klubie
ps. sory za wscibskosc

czemu na publicznym kanale? ale nie ma sprawy, moge odpowiedziec.
kiedy mieszkalem w Warszawie, cwiczylem rownolegle Aikido i BJJ. Aikido trenowalem na Jagiellonskiej a BJJ w klubie Nastuli i na Gwardii. Potem mialem kontuzje, musialem chodzic na jakies zabiegi i lekarz powiedzial zebym sie troche zastanowil. Potem wyjechalem z Polski i mialem pomysl zeby nadal cwiczyc te dwie rzeczy. Tutaj, gdzie mieszkam jest grupa BJJ ale trenuja o 16:30, kiedy jeszcze jestem w pracy. A grupa Aikido trenuje od 18-ej wiec pozostaje mi tylko to.
Moje zdanie jest takie ze BJJ nie uzupelnia Aikido. To sa dwie, calkowicie rozne sztuki walki. Mysle ze odpowiedzialem na wszystkie pytania.
Teraz ja mam pytanie - widze ze napisales dopiero 16 postów ale wygląda na to że mnie skądś znasz i szukałeś moich postów. Skąd sie znamy i dlaczego pytasz na ogólnym Forum a nie na priv?
Silvio
  • 0

budo_barlug
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 551 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

kiedys mialem przyjemnosc z toba cwiczyc ... ale aikido nie bjj
slyszalem wtedy ze odszedles od aikido i zostales przy bjj ... nie powiem ze nie zostalo to odpowiedzniop skomentowane hehe.
w kazdym razie pytalem sie dlaczego odszedles od bjj a widac ze stalo sie tak z przymusu. ja niestety mam slaba wole i wybralem bjj ..zdarza sie.
nie pisze na priv .. bo gapa jestem!
dzieki za odpowiedz teraz siedzisz w anglii tak?
  • 0

budo_barlug
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 551 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jakos nie moge ci na priva napisac cos z uprawnieniami a nie chce mi sie w tym grzebac ogolnie korzonki mamy te same chociaz twoej troche starsze hehe
nastepne pytanie : bo ja nie moglem tego pogodzic
realnosc i prostota bjj z finezyjnoscia i przymrozeniem oka aikido ?
z jedenj strony styl "dżentelmeński" a z drugiej przytulanie sie do spoconego faceta i niejednokrotne lapanie za kostke!
2. pisales ze poszedles od bjj zeby uzupelnic aikido czego ci brakowale aikido zeby je uzupelniac ?

maruda hehe
  • 0

budo_barlug
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 551 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

czekalem dlugo ale widze ze kultury to cie troche angole pozbawili :evil:
  • 0

budo_silvio
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 829 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

czekalem dlugo ale widze ze kultury to cie troche angole pozbawili :evil:

barlug, nie znamy sie, w kazdym razie ja Cie nie pamietam i mam odpowiadac na Twoje pytania? a jednak odpowiedzialem.
Kolejnych pytan, jesli tam sa jakies pytania w ogole, nie rozumiem.
O BJJ napisano juz sporo na tym Forum, wiec doradzam abys przejrzal archiwum.
Nie o to chodzi ze nie mam kultury, ale naprawde dla mnie to EOT. Powodzenia na macie!
Silvio
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024