zastepstwo
Napisano Ponad rok temu
bieganie w miejscu to to samo co na biezni , czas ten sam, a ruchy podobne ( tak na 90%) :-)
a wasze propozycje np. wyciskanie na ławce= pompki itd
Napisano Ponad rok temu
podnosisz/wyciskasz/dźwigasz chyba 56% swojej masy ciała...a to chyba nie dużo??!!
a w jakim celu, co chcesz osiągnąć robiąc te pompki? Chcesz nimi zastąpić wyciskanie sztangi? No bez przesady...
takie moje zdanie.
Pozdro Szymon
Napisano Ponad rok temu
czy ktos moze to potwierdzic?o ile sie nie myle, to jak robisz pompki, to :
podnosisz/wyciskasz/dźwigasz chyba 56% swojej masy ciała...a to chyba nie dużo??!!
a w jakim celu, co chcesz osiągnąć robiąc te pompki? Chcesz nimi zastąpić wyciskanie sztangi? No bez przesady...
takie moje zdanie.
Pozdro Szymon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Apropos, to temat był już poruszony na budo poszukaj w archiwum, jak cosik znajde, to podeśle link.
Pozdro Szymon
Napisano Ponad rok temu
jak już pompki, to normalnych nie rób. BIerzesz 3 krzesła jakieś lub coś podobnego i pod każdą ręke dajesz i pod nogi i robisz 'w powietrzu' pompki.
2 nogi oprzyj o coś wysokiego, zeby było o 40 cm wyżej niż głowa.
3 po wprawie dojdziesz do pompek takich: stajesz na rękach przy ścianie i pompujesz (to jest dla zaawansowanych i najlepiej z partnerem..)
4 Jak posiadasz młodszego brata lub siostre , to niech wskakuje na barki i rób pompki z obciążeniem
wyczuj moment kiedy mięśnie są bardzo napięte i jest duży ciężar..i przytrzymaj ze 1-2sekund. Bo nie chodzi o szybkość i ilość, tylko o JAKOŚĆ.
To tak na domowy sposób
Pozdro Szymon
Napisano Ponad rok temu
no to 45 kg z 75 kg to jest akurat 60%
Ja tam z matmy orłem nie jestem, ale coś mi sie wydaje że to jest 66% czyli 10 % różnicy 8)
Napisano Ponad rok temu
nie jestes :wink: to dokladnie 60no to 45 kg z 75 kg to jest akurat 60%
Ja tam z matmy orłem nie jestem, ale coś mi sie wydaje że to jest 66% czyli 10 % różnicy 8)
45/75*100%
podziel na 15, 3/5 czyli 60%
Napisano Ponad rok temu
sorki za drugiego posta....
jak już pompki, to normalnych nie rób. BIerzesz 3 krzesła jakieś lub coś podobnego i pod każdą ręke dajesz i pod nogi i robisz 'w powietrzu' pompki.
Pozdro Szymon
a pod soba miej zapalone swiece :twisted: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ja już umilknę... Co za porażkanie jestes :wink: to dokladnie 60
45/75*100%
podziel na 15, 3/5 czyli 60%
Napisano Ponad rok temu
"szymon123 napisał:
sorki za drugiego posta....
Pozdro Szymon
a pod soba miej zapalone swiece "
heh świece czemu nie... a jak będziesz nad jeziorkiem, to od razu rozpal ognisko i można sobie powiesić/zaczepić do uszu kiełbaske i można smażyć
podwójne ćwiczenie - pompki i smażenie nawet nie będziesz sie musiał opalać heh koniec żartów
moim skromnym i często omylnym zdaniem takie pompki są najlepsze a jeśli ktoś twierdzi inaczej, to prosze się nie nabijać z moich pompek i pompek nad ogniskiem
_Biały_ nie przejmuj się każdemu może się zdażyć
Napisano Ponad rok temu
tu jest link, zapewne go znacie :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdro Szymon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki._Biały_ nie przejmuj się każdemu może się zdażyć
Ja jestem szczęśliwym posiadaczem ławeczki i nie robie w domu pompek. Nie wiem czemu ale to jest jedno z ćwiczeń których wyjątkowo nie lubię.
Napisano Ponad rok temu
Pozdro dla wszystkich
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przepuklina
- Ponad rok temu
-
Test sprawnościowy
- Ponad rok temu
-