Nauczyciele
Napisano Ponad rok temu
Ad2
Mam pytanie do aikidokw...
Otóż chciałabym zapisać się od września na aikido... Najbliżej mnie znajdujesię sekcja na AWF-ie i stąd moje pytanko- co sądzicie o panach tam uczących?
Sławomir Szewczyk (3dan) i Marcin Dybczyński (1dan)...
Yego pierwszego znalazłam w opcji "wyszukaj" chociaż chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej o Nim...
Zaś o drugim instruktorze nic nie ma...
Ktoś mógłby podać jakieś przydatne informacje?
Napisano Ponad rok temu
rozumiem że w ten subtelny sposób została mi odradzona nauka na AWF-ie?
Napisano Ponad rok temu
Natomiast Marcin Dybczyński jest też spoko. Ciągle się uczy i robi postępy. Moim skromnym i stronniczym zdaniem jest to bardzo dobre Aikido. Atmosfera w dojo też jest przyjemna. Gorąco polecam
Napisano Ponad rok temu
Ale jesli chcialoby Ci sie jezdzic na starowke na treningi to polecam najlepszy klub ktorym oczywiscie jest Meian
Co nie zmienia faktu,ze sekcje na AWFie tez polecam
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A Marcin szybko się rozwija i idzie na przód, wyszedł z pod skrzydeł senseia Szewczyka.
Idź zobacz i poczuj.
pozdrówka dla PANZER DIVISION - czekam na T-shirta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam:
p.s Jeśli będziesz miał jakieś pytania lub wątpliwości napisz z pewnoscią na forum jest wiele osób ktore zna Sensei-a Sławka jego podejście sposób nauczania.
Napisano Ponad rok temu
Jak wszyscy to wszyscy . Również polecam sensei Szewczyka.
Spytaj Pancera, podobno u niego ćwiczy. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Droga Jusi klub "Maiana" jest niezł ale od razu najlepszy. Trochę skromności koleżanko - co by Twój nauczyciel powiedział.
Tak szczerze mówiąc to pojęcie najlepszy jest bardzo indywidualne i dla każdego może znaczyć co innego. Najlepiej przyjść poćwiczyć i wtedy ma się obraz.
Pozdrowienia:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadnij, co mial na mysli Jezyk, mowiac o Pancerze i mrugajac do Ciebie porozumiewawczo.
A jak dobrze przejrzysz forum aikido, to znajdziesz tu takze sporo zdjec swego, byc moze, przyszlego nauczyciela aikido.
Zgadnij, poczytaj, poogladaj... i wskakuj na mate na AWF-ie
Napisano Ponad rok temu
Droga Gweret, jesli chcesz poznac poglady i przemyslenia Slawka Sz. na temat aikido, znajdziesz na tym forum mnostwo jego postow, bo to bardzo aktywny forumowicz.
Zgadnij, co mial na mysli Jezyk, mowiac o Pancerze i mrugajac do Ciebie porozumiewawczo.
A jak dobrze przejrzysz forum aikido, to znajdziesz tu takze sporo zdjec swego, byc moze, przyszlego nauczyciela aikido.
Zgadnij, poczytaj, poogladaj... i wskakuj na mate na AWF-ie
Dokładanie tak lepiej nie można było tego powiedzieć
Napisano Ponad rok temu
Jak ostatnio widzialem to ten Szewczyk jest w dodatku calkiem lysy. Nie zeby sie golil czy co, no wszystko mu wypadlo! Tez jest zartownis jakich malo. Jak cos mowi to nigdy nie wiadomo zczy powaznie czy robi ci wode z mozgu. Ponoc tez cwiczy box i bjj. To sobie wyobraz, te jego aikido , pshaf! mozna to nazwac kombat aikido!
W ogole to chudy jakis ten Szewczyk. Miesni nie ma za duzo. Za to ma duza glowe, chyba mu urosla od myslenia...............hmhmh.......moze za duzo mysli o technikach , zamiast je cwiczyc?
Acha, ten Szewczyk otacza sie samymi pieknymi kobietami. Nie wiem jak on moze cwiczyc prawdziwe aikido w takich warunkach. Chyba nie moze.
Napisano Ponad rok temu
W zasadzie to wszystko prawda , dodałbym jeszcze coś o braku ćwiczenia na krawędzi i nie zbyt dokładnemu rozwijaniu mocy kokyu.... :wink:Acha, ten Szewczyk otacza sie samymi pieknymi kobietami. Nie wiem jak on moze cwiczyc prawdziwe aikido w takich warunkach. Chyba nie moze.
Pancer (chyba :wink: rozpoczynający kariere w kometkę )
Napisano Ponad rok temu
rosnąNo cos ty, na AWF to wala aikidockie badziewie, ze az strach. A juz najgorszy to ten Szewczyk. Ciagle tylko meguri i meguri. Albo aiki taiso. Jakby w aikido nie bylo nic innego. A gdzie Harmonia i Milosc? :roll:
Ach drogi Szczepanie - jak zwykle dowcipny. Jak wiem że w niektórych szkołach pojęcie meguri jest obce, ale od razu jak czegoś nie znamy to powinniśmy to krytkować
Co do łysej głowy to wiesz jak to jest mówią że na mądrej głowie włosy nie rosną. A dobry humor to chyba źle o człowieku nie świdczy. Czytając Twoje posty często znajduje tam dużo ciekawego materiału ubranego ładnie w dobry dowcip . Czasami nie wiem czy myślisz tak serio czy tak żartujesz
Acha, ten Szewczyk otacza sie samymi pieknymi kobietami. Nie wiem jak on moze cwiczyc prawdziwe aikido w takich warunkach. Chyba nie moze.
A tu już chyba nutka zazdrści.
Napisano Ponad rok temu
Laurke mu wystawiacie, czy co, a może ma imieniny - ale to chyba za pół roku dopiero . Ponieważ obrazek jest zbyt wyidealizowany - no może poza głosem rozsądku Szczepana ale wiadomo z oddali ma sie odpowieni dystans - zaraz wyjmę mą czarną teczkę pożyczona od Tymińskiego z materiałami na tego typka 8) A byłoby co pokazywać, oj byłoby
No chyba, że zwróci sie do mnie z korupcyjną propozycja i kupi me milczenie
:wink: Czekam na oferty
Napisano Ponad rok temu
chciałbym nadmienić, iż na wielu materiałach z tej tajemnej teczki znajduje sie wiele znanych person z Twoją na czele.... :wink: , więc wpadniemy do jednego garnka....tylko ja piórek nie mam jak Szanowny i Miłościwie Panujący Nam Moderator zauważył.... (zreszta u niego też z tym cieniutko )
Pancer (mający nadzieje, że Kol. Ł. skończy jak Stan T. :wink: )
Napisano Ponad rok temu
wiesz my Łabedzie wody sie nie boimy A co ty tak bronisz tego Sławka Sz.? Kuzyn jaki czy coSzanowny Kolego Pierzasty,
chciałbym nadmienić, iż na wielu materiałach z tej tajemnej teczki znajduje sie wiele znanych person z Twoją na czele.... :wink: , więc wpadniemy do jednego garnka....tylko ja piórek nie mam jak Szanowny i Miłościwie Panujący Nam Moderator zauważył.... (zreszta u niego też z tym cieniutko )
Pancer (mający nadzieje, że Kol. Ł. skończy jak Stan T. :wink: )
Znaczy liczysz, ze nachapię się milionów szmalcu na firmie komputerowej i uda mi sie skołować 30% blisko 40 mln narodu Też na to liczę
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido bez broni
- Ponad rok temu
-
Ciekawa oferta ?
- Ponad rok temu
-
czarny pas Aikido w rok??
- Ponad rok temu