balisong :)
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam się, czy taki nóż (lepszy od tego, który kupiłem) nie byłby dobrym wyborem na "nóż do lasu". Łączyłby cechy noża składanego i ze stałą głownią. Czy są produkowane jakieś solidne balisongi - dobra stal, klips, z szerokim i grubym ostrzem, wysokim szlifem, nie EDK?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Coś tańszego się nie znajdzie?Microtech Dragonfly. Ew Tachyon jesli masz bogatego wujka w USA z koneksjami.
Napisano Ponad rok temu
Osobiscie od dluzszego czasu ciulam kase na BM 42. Drogi skurwiel...
Napisano Ponad rok temu
A 42 rzeczywiscie droga i musze przyznac ze ze wszystkich balkow nie najlepsza. Cynik jak gdzies dorwiesz 43 radze kupowac bez zastanowienia.
Napisano Ponad rok temu
42 ma przepiekny design i hmmm Komus bardzo wpadl w oko wiec zbieram kase jak moge
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ale swamp fly'ie i desert fly'ie mozna dostac z newgraham za rowne 100$ +jakies 5$ za przesylke-tydzionek i masz noz..
A na powaznie, wysylka nie 5$ tylko 15-20 nieubezpieczona i 20-30 ubezpieczona. Po drugie clo sobie dolicz ktore trafia sie nader czesto.
Napisano Ponad rok temu
A na powaznie, wysylka nie 5$ tylko 15-20 nieubezpieczona i 20-30 ubezpieczona. Po drugie clo sobie dolicz ktore trafia sie nader czesto.
a podatek vat 22% to co wsiorbalo ? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam się, czy taki nóż (lepszy od tego, który kupiłem) nie byłby dobrym wyborem na "nóż do lasu". Łączyłby cechy noża składanego i ze stałą głownią. Czy są produkowane jakieś solidne balisongi - dobra stal, klips, z szerokim i grubym ostrzem, wysokim szlifem, nie EDK?
Dragon fly - co prawda nie nadaje sie specjalnie do "machania" - ale przoduje wlasnie w kategorii EDC Bali
Herbertz tez sie nada na EDC - do machania to niezabardzo bo bardzo szybko się wyrabia ale jako EDC why not ?
Napisano Ponad rok temu
Chyba zaczne go szukac
Napisano Ponad rok temu
43, aye aye obaczylem, przyjalem, dyskretne konsultacje poczynilem i bardzo sie spodobal, mi tez
Chyba zaczne go szukac
to byl jeden z najladniejszych BM Bali .... obok 46 ofkoz
Napisano Ponad rok temu
Ta a jak jeszcze doliczyc kosz papieru na koperte i folii z babelkami ktora jest wylozona :wink:A na powaznie, wysylka nie 5$ tylko 15-20 nieubezpieczona i 20-30 ubezpieczona. Po drugie clo sobie dolicz ktore trafia sie nader czesto.
Kto kiedys sprowadzal noz z ameryki wie jakie sie z tym wiaza problemy-noz dochodzi kilka tydzionkow,clo i podatek dowala-lepiej kupic z bazaru lub od jakiegos uzytkownika budo...
Qrwa
Napisano Ponad rok temu
Ta a jak jeszcze doliczyc kosz papieru na koperte i folii z babelkami ktora jest wylozona
Kto kiedys sprowadzal noz z ameryki wie jakie sie z tym wiaza problemy-noz dochodzi kilka tydzionkow,clo i podatek dowala-lepiej kupic z bazaru lub od jakiegos uzytkownika budo...
Qrwa
Jedno pytanie madralo, zamawiales kiedys cos z usa czy tylko sobie po raz kolejny madrkujesz ? Bo jesli tak i jesli zabuliles 5$ za przesylke bez cla, to wez mi sprowadz pare rzeczy, bo mnie sie jeszcze nigdy taka sztuka nie udala.
Napisano Ponad rok temu
wyjasnicie sobie co kogo boli i bedzie spokoj
Napisano Ponad rok temu
Xarr'owi sie jakos udaje 8)
Vince jak ty te noze sciagasz ? dupa?
Trza umiec kombinowac.
Napisano Ponad rok temu
Vince to ty jakis ulomny jestes jak ci clo za kazdym razem dowalaja
Xarr'owi sie jakos udaje
Vince jak ty te noze sciagasz ? dupa?
Trza umiec kombinowac.
Po pierwsze, nie z Toba rozmawialem obronco ucisnionych madrali.
Po drugie widze ze Ty z Astarothem poza avatarem macie tez zajebiscie unikalna ceche nieczytania ze zrozumieniem i dorabiania sobie wlasnych teorii.
Po trzecie to jak ja noze sciagam to Cie g... powinno obchodzic, tematu nie zmieniaj.
I moja prosba nadal aktualna, kto sciagnie noze za5$ wysylka bez cla, chetnie zloze zamowienie. Gacman kombinatorze moze Ty ?
Napisano Ponad rok temu
Jesli tak ci bardzo cla i podatki dowalaaj to sobie zamawiaj u jednego z naszych "Dilerow"albo w w jakichs militariach -wyjdzie cie na to samo...
Pewnie masz z tego kupowania z ameryki niezly biznes ale az tak zalosnie go bronic?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wrocław
- Ponad rok temu
-
Mysz Mc Gaywera...
- Ponad rok temu
-
Peace Keeper III - testy